Nela Slováková (29)

Profesionální celebrita, návrhářka plavek a vítězka reality show Hotel Paradise, která se odehrávala v Dominikánské republice, má svůj styl, ze kterého sleví jen málokdy. Pro někoho prvoplánový, pro druhého sexy. Nela Slováková na své postavě tvrdě maká a je to znát. Ve stříbrném kompletu z konfekce ukázala hodně kůže i vysoustružené křivky. I když jí to sluší, uvítali bychom změnu.

Jitka Boho (29)

Česká Miss z roku 2010, kterou vyhrála ještě pod svým rodným jménem Jitka Válková, se dnes už modelingu téměř nevěnuje a soustředí se hlavně na svou dceru Rosalii a pěveckou kariéru. V současnosti si prochází rozvodovým řízením, ale na svůj vzhled nerezignovala. V rudé róbě s vysokým rozparkem byla pravou femme fatale, v průhledných šatech s puntíky a v růžovém klobouku dala ostatním ženám lekci stylu.

Veronika Krajplová (28)

Veronika Krajplová je jednou z nejkrásnějších českých modelek a vítězka soutěžního klání Miss Look Bella z roku 2012. Krátce po vítězství odcestovala do Paříže a sbírala jeden úspěch za druhým. Vliv tamní módy je na jejím šatníku znát. V růžovém kostýmku vypadala fantasticky a umně skryla, že je v osmém měsíci těhotenství.

Lenka Vacvalová (30)

Slovenská herečka a moderátorka se pyšní hustými vlasy, které díky své výrazné barvě zaujmou na první pohled. Za zmínku ale stojí i její vytříbený módní vkus. Minimalistický styl jí sluší. Tentokrát ale šlápla vedle a oblékla zbytečně moc výrazných prvků. Nákladný materiál šatů, robustní pásek, extravagantní náhrdelník a boty se navzájem přebíjí a nositelka se v modelu ztrácí.

Kristýna Kubíčková (21)

Modelka a bývalá přítelkyně zpěváka Vojty Drahokoupila si se svou dokonalou postavou může dovolit téměř vše. V šatech s rozparky téměř do pasu byla nepřehlédnutelná a tmavě modrá barva jí sedla.

Markéta Muzikářová (43)

Houslistka Markéta Muzikářová sbírá jeden úspěch za druhým. Minulý rok sice zažila chvíle bezmoci, když musel její syn Nicolas po opaření v jídelně podstoupit transplantaci kůže, ale už je se svým mužem, dětmi a kocourem Žolíkem opět spokojená. Noty čte bez problémů, ale v módě tápe. Většina jejich společenských rób připomíná maturitní šaty a příliš jí nelichotí. Nebýt pomačkané sukně, barvou i střihem by ale šaty s krajkovým vrškem patřily mezi ty nejpovedenější.