Když jste známá osobnost, musíte tak trochu počítat s tím, že když nebudete hlídat, co máte na sobě, jen tak to neprojde... Je pravda, že pár známých osobností jsme nachytali v opravdu děsivých modelech - každý má ale právo šlápnout vedle, a tak doufáme, že jsme kritiku a "pokuty" dostatečně vyvážili i potleskem a pochvalami.

Takže... Po dlouhém váhání nad snímky, uveřejněnými v rubrice "Horký kafe ze světa slavných - Módní policie", vybíráme dva protipóly.

Za odstrašující příklad považujeme retro out-fit křehké blonďaté herečky Jany Plodkové:

A naopak nás zcela okouzlila modelka Iveta Lutovská a´la mořská víla:

Módní policie kafe.cz se báječně povedlo a nad čím nám pro změnu zůstával rozum stát. Za všechny přehmaty roku 2012 "nesmrtelný" David Macháček z MIG 21 - v redakci jsme dokonce přemýšleli, jestli by nás za uveřejnění této fotografie nemohl žalovat...

Našli jsme Českém slavíku zjistili, že co se týče módy, tak Karel Gott vítěze své kategorie Tomáše Kluse s přehledem porazil!

Zvláštní ocenění za originalitu v oblékání získává hudebník, moderátor a herec Petr Vondráček. Elvise miluje od dětských let a jestliže to dokáže dát tak vkusně a zároveň osobitě najevo, zaslouží si obdiv.