Opět jsme pro vás připravili z každého soudku něco – ať se jedná o materiál, velikost či cenu. Zkrátka pestrost a šíře nabídky uspokojí všechny ženy.

Rudý ďábel z Itálie
Tato malá jemná kožená peněženka ve velikosti občanského průkazu je vhodná pro každou společenskou příležitost. Navíc její eleganci ocení každá mladá žena, která má smysl pro luxus a vždy má svůj outfit sladěn do posledního detailu.
Cena: 1 290 Kč (Morellato)

Praktická klasika
Pravá přírodní kůže a neocenitelná praktičnost v podobě kapsičky na zip, přihrádek na peníze a doklady – do této elegantní peněženky dostanete prostě vše, co si jen budete přát.
Cena: 590 Kč (Brasil)

Žlutý luxus
Pro milovnice kůže přinášíme hotový šperk – žlutou krásku z pravé leštěné kůže. Standardně je vybavena přihrádkou na peníze a z vnější strany je kapsa na drobné mince.
Cena: 650 Kč (Cavalieri)

Černá elegance
Maxi funkčnost této peněženky je nepřehlédnutelná – obsahuje šest přihrádek na karty, kapsu na tajné úspory, dvě oddělení na bankovky, přihrádku na klíč, a to vše v minimálních rozměrech 12,5 x 10,5 cm při šířce 3 cm.
Cena: 950 Kč (Ferducci)

Everyday wallet – peněženka od kultovní americké značky LeSportsac
Hlavní kapsa je uzavíratelná na zip, který lze snadno otevřít díky pomocnému poutku. Vpředu je kapsa na zasunutí účtů, vizitek či jiných dokladů, uvnitř kapsa na drobné se zipem rozdělující vnitřek na dvě části, na každé straně 4 přihrádky na karty a jedna podlouhlá přihrádka na účty, bankovky apod. Rozměry 10.80 × 19.05 × 1.91 cm. Pěněženka je vyrobena z “rip-stop” nylonu a velkou předností oproti koženým je to, že se může prát.
Cena: 830 Kč, dostupná v mnoha barvách a vzorech (urbanlux.cz)

Pro milovnice karet
Praktickou funkci peněženky z kvalitní béžové bio kůže ocení především nositelky mnoha karet – pod přepnutím se skrývá až 12 přihrádek! Dále se dají uložit do samostatné kapsičky doklady, bankovky, drobné mince a další dvě volná oddělení máte pro vlastní použití.
Cena: 990 Kč (Green Burry)

Výzva KAFE.cz

A jaká peněženka se osvědčila právě vám? Napište nám prosím do diskuse. Za všechny čtenářky děkujeme za zajímavé tipy. Najít vyhovující peněženku dá někdy práci…