Mohlo by vás také zajímat: Podzimní trendy 2014 nebo Móda do kanceláře: Nebuďte šedá myš

Inspirace anglickým venkovem

Pončo nebo hřejivý pléd se starou dobrou Anglií souvisí podobně jako klasické káro. Takže když se tyhle prvky spojí v jeden, vznikne model hodný lady s velkým L.

Silné kombinace

Přestože stylisté tradiční elegantní kombinaci šedé a starorůžové zatracují, na tomto příkladu je patrné, že tenhle duel funguje. Flaušový kabát jednoduchého střihu s výraznými klopami a límcem je sám o sobě trendy, ovšem doplněný o starorůžovou košili, volné kalhoty v délce těsně nad kotníky a hlavně polobotky a la Dandy, tentokrát ovšem na podpatku, opravdu skvěle vynikne.

Ležérní look vede

Přízový top a cardigan tón v tónu budou slušet i plnějším ženským tvarům. Kalhoty volného střihu s bočním lampasem jsou možná trochu odvážné, ale to se v módě cení. Celý model působí pohodově, volnočasově a je příjemně vyvážený, snad jen ocvočkované boty na klínku by stály za výměnu, nízká „perka“ nebo mokasíny by poněkud extravagantním kalhotám padly lépe.

Sázka na šaty

Minišaty s krátkým rukávem a kontrastním stojáčkem mají poměrně jednoduchý střih, který odpovídá volbě materiálu a především károvanému potisku. Můžete si k nim obléknout kožený křivák, flaušové sako nebo hrubý svetr, tyhle šaty na těle vždycky vyniknou. Na nohy jezdecké holínky nebo šněrovací martensky a můžete vyrazit do víru velkoměsta. Klasikou pro méně odvážné jsou pak pouzdrovky klasického střihu v délce ke kolenům.

Nesplynout s davem

Úžasný kostkovaný kabát střihu trenčkot zdobený našitými červenými proužky je sám o sobě velmi atraktivní, ale pokud styl dotáhnete jasnou rudou rtěnkou a čepicí, která vypadá jako turban, nikdo vás nepřehlédne. Mladistvý model, který obléknou odvážné a sebevědomé ženy a dívky, jež na sebe velmi rády strhávají pozornost. Investice do extravagance se vyplatí.