• Fashion market proběhl tentokrát v posledním zářijovém víkendu a návštěvníkům se představilo ve stáncích a expozicích neuvěřitelných 103 značek.

Móda

Na Fashion marketu si pravidelně přijdou na své milovníci přírodních a BIO materiálů stejně jako ti, kdož holdují originálním modelům. Vzhledem k podzimnímu času expozicím vévodila pletenina. Pořídit jste si tu mohli překrásné háčkované barety, stylové čapky i teplé roláky. Za nesmrtelnou klasiku tu pak byla zastoupena batika či ručně malovaný textil a hedvábí.

Kabelky

Pestré tašky z recyklovaných materiálů stejně jako plsť nebo kabelky z přírodnin. Tak tohle všechno mohli návštěvníci obdivovat a samozřejmě i zakoupit si.

Šperky a doplňky

Broží, náhrdelníků, náušnic, prstenů i náramků bylo k vidění opravdu nepřeberné množství. Z využitých materiálů stojí za zmínku sklo, korálky, barevné kovy, plsť, ale i peří, keramika či guma.

Ostatní

Pokud nejste zrovna milovníky módních trendů, na Fashion marketu vás možná okouzlil některý z ručně dělaných diářů a zápisníků, originální pouzdro na mobil nebo třeba dřevěné brýle.

Chcete se vypravit na Fashion market?

Sedmý a zatím největší Holešovice Fashion Market se bude konat 29. 11.-1. 12. 2013. a bude poprvé trvat celé tři dny, a to od pátku do neděle. Jeho podtitulek Naděluj stylově zvěstuje blížící se Vánoce a nabízí možnost nakoupit dárky pro sebe i své blízké.

  • Místo konání: Haly č. 7 a č. 8 v areálu Pražské tržnice