Neokoukaná kombinace

Béžová barva je nudná, o tom nemá cenu vést spory. Zkuste ji sladit s červenou a rázem se promění v největší trend ve vašem šatníku. Je víceméně jedno, zvolíte-li rubínovou, odstín zralých třešní, zářivou červeň, malinovou nebo ostrou oranžovou. Béžový monolit, ve kterém byste vypadala jako nový patník u silnice, musíte něčím rozrazit.

Kabát je základ

V zimních měsících volí červený kabát jen málokdo. Když už vás omrzí šeď, dejte šanci béžovému svršku, který je stejně univerzální jako černá klasika. Bez vyšší investice se ale neobejdete, na vlněném kabátu je nekvalitní materiál s velkým podílem umělých vláken a mizivou účastí pravé vlny znát na první pohled. Volte jednoduchý střih bez zbytečných ozdob, lehce projmutý, s délkou po půlky stehen, aby se dal zkombinovat s kalhotovým kostýmkem, pouzdrovou sukní, rozevlátými midišaty i džínovými kalhotami.

V šatníku slavných

Ani celebrity, zpěvačky a herečky této ostré kombinaci nedokážou odolat. Taylor Swift vypadá spíš jako studentka, Amal Clooney dokazuje, že business look může hrát všemi barvami, vévodkyně Kate zůstává i v zářivých odstínech královnou elegance, Priyanka Chopra je nekompromisní a kombinuje i velmi výrazné kousky. Béžová se dá s červenou namíchat na tisíc způsobů.

Inspiraci najdete v bohaté galerii.