Šátek uvázaný kolem hlavy, klobouk nebo kšiltovka oživí každý outfit. Umění není nakupovat pokrývky hlavy a nechat je povalovat ve skříni. Použijte je jako šperk a módní hit!

Kloboukové dovádění

Oblíbené „slamáky“ využijete nejen na pláži, ale i jako skvělý doplněk ke splývavým letním šatům třeba z lehkého šifonu v romantickém stylu. A pokud se chystáte svůj letní „kraťasový outfit“ s jednobarevným topem opravdu osvěžit, zvolte barevný klobouček s květinovým vzorem. Zazáříte. Na zabalení do kufru či batohu jsou ovšem praktičtější látkové klobouky.

Kouzla se šátkem i šálem

Multifunkční doplňky, které uplatníte k letním topům, tričkám i košilím. Fantazii se meze nekladou, místo kolem krku je můžete uvázat jako pásek do kalhot či kraťasů. Větší šátky zvané parea poslouží na pláži jako sukně či dokonce šaty, nebo si je přehodíte třeba přes ramena, pokud cítíte, že už měla sluníčka dost. A samozřejmě z nich můžete udělat i čelenku nebo turban.

Brýle jako stylový doplněk

Stejně jako každý rok brýle s kvalitním UV filtrem jsou povinnou výbavou kdykoliv a kamkoliv vyrážíte. Záleží jen na vás, jakému designu dáte přednost - od výrazných retro obroučkek z plastu po lehké sportovní modely s kovovými nožičkami.

Nejen pro pány

Doba naštěstí opravdu pokročila a i dámy můžou nasadit slušivé kšiltovky, a to nejen na taneční party. Barevnosti a tvarům se meze nekladou, jen pozor na překombinovanost, aby celkový vzhled seděl.

Tip Kafe.cz:

  • Pokud vyrážíte na zahradní party a chcete opravdu zaperlit, zkuste tři až pět dobře na sebe padnoucích kloboučků! Obecenstvo bude paf a vy hvězdou večera!