Diskutujte: Pořídíte si na svátek svatého Valentýna něco opravdu speciálního, čím potěšíte partnera?

A právě prádlo patří k nejoblíbenějším kouskům ke svátku zamilovaných…Ale pozor, pokud jste ovšem tak daleko, že se taková záležitost dá přijmout. Jinak vás může potkat – jako všechno, co souvisí „s ložnicovými myšlenkami“ – velké faux pas! Základem dobré volby je u partnerky vědět, jakou velikost prádla má, co preferuje, i když moment překvapení má taky něco do sebe.

Už je skutečně passé vkročit do obchodu s velikostní mírou, doplněnou gestikulací: No, ona je asi takhle… To je už jen vyčpělý humor. Textilní etikety prádla s označením košíčku podprsenky, ani velikost kalhotek se vzhledem k pokynům na praní často nesundává, a tak s trochou detektivní snahy nebude pátrání dlouhé a bez výsledku. Punčochové zboží, které se také skvěle k valentýnskému svátku hodí, je, co se týče velikostního sortimentu, jednodušší: čím delší jsou nohy vaší lásky, tím vyšší je číslo – vybírat můžete mezi 1 až 4. Horší je to s „deny“, ale s punčochami vhodnými do společnosti nebo do zimy vám už poradí asistentka.

Pár tipů pro 100% volbu prádla

S trendy barevností i střihem, co je „in“, si nemusíte dělat starosti, značkové prodejny jiné zboží nenabízejí: kromě vášnivě rudé a purpurové nemusí být bílé prádlo „jen“ něžné a černé vyzývavé. K mání jsou také květy nebo roztomilé puntíčky. U setu kalhotek a podprsenky sáhnete u horního dílu nejpíš po push-upce, sportovní prádlo nebo tvarující body nechte raději být.

Zdobení krajkou nebo tylem vypadají parádně a nemají nikdy na prádle chybu. Také podvazkový pás, znovu aktuální, vypadá najednou nádherně - s jemnými punčoškami. Nezatracujte ani košilku (kombiné) zdobenou krajkou, ani saténový župánek, který senzačně sklouzne z dámských ramen! Výběr je v těchto případech podstatně jednodušší a výsledek neméně efektní.

Pro muže

Značky, specializované na spodní prádlo, připravují na Valentýna spodní prádlo s nejrůznějšími nápisy, prošitím, ve speciální etuji. Půlku práce vám tyhle společnosti ušetří, navíc jde vždy o prvotřídní materiály, které nositeli přinesou pohodu i v dalších měsících – po Valentýnu. Jde tedy jen o to vědět, jakým střihům dává váš partner přednost, zda boxerkám, nebo klasickým slipům. Velikost by pro žádnou ženu neměla být problémem.

Pokud si netroufnete na prádlo, zaměřte se raději na šperky nebo zajímavý doplňek. Pro zlepšení vaší obraznosti nabízíme: plastové brýle, látkový nebo kožený pásek s pěknou sponou, rukavice bez prstů, se kterými se řídí auto samo, klobouček z plsti nebo slámový. Vítaný bude jistě i prsten se zajímavě osazeným kamenem, třeba podle měsíčního znamení.

Tipy Kafe.cz:

Domluvte se na možnosti výměny… Pro sichr už za přítomnosti partnerky.
Nezapomínejte na pěkný dárkové balení. Znalci tvrdí, že největší radost vzniká u milované bytosti právě při rozbalování.