Lichotivá silueta

Prim hraje úzká silueta, nahoře se zvýrazněnými rameny. Zahalený (tedy close - up), vrstvený vzhled, je to pravé. Trendové barvy se nám před očima rychle mihly už v létě, ale teď „zaútočily“ naplno. Vládnoucí barevností je iluze a dramatická atmosféra divadla – v oblečení zcela dominují tmavé odstíny, zvýrazněné kontrastními akcenty. Jako bychom se ocitli ve světě bohémského francouzského malíře Lautreca, s jeho jasně zelenou barvou absintu (žlutozelenou), ohnivými rty tanečnic (in je barva rudé rtěnky) - na obrazech samozřejmě nechybí ani pánské siluety v tmavých oblecích.

Rafinované barvy

Celá sezónní barevnost je spíš tlumenější: tmavě hnědá barva a také ta, zvaná tmavá noc nebo temný les nejsou zdaleka jedinými, kterým sezóny přeje. Ze svého stabilního postavení na pomyslném žebříčku slávy neustupují ani noblesní šedá a camelová. Viditelné detaily jsou vypracovány v lilkové, fialové, šedozelené (olivové) či bílé. Veselost vašim novým outfitům dodá v každém případě drzá růžová (magenta), tyrkysová a jasně modrá. Pokud můžeme doporučit něco zcela dokonalého a nového, je to mix hnědé s černou…

Retro ve všech pádech

Móda tentokrát sáhla k vyzkoušeným zbraním 40. a 80. let minulého století, a také hlouběji, až do časů koketního rokoka. Inspirace je nejen folklorní, ale také historická. To znamená, že se zvýrazňují ramena, například ovinutím, dobře známými vycpávkami… Linie si často pohrává s rafinovanými rameny - rukávy, například balonky, které se pak směrem k zápěstí zužují. Pas je „vosí“, u sukní se objevuje častá asymetrie. Nohavice kalhot jsou ponejvíc obepnuté, podpatky bot bývají někdy až deseticentimentrové! Neochutnáte něco hned teď z nabízené barevné palety? Příště vám prozradíme o aktuální módě víc.