Většina z nás se nemůže dočkat konce zimy a navíc už od února se začínají plnit obchody lákavými kolekcemi jarních outfitů. Nechte se svést a "přivolejte" lepší počasí pestrými barvami a vzory, kratšími délkami...

Nebojte se jasných odstínů

Na zimním oblečení převládají tmavé tóny. Zlepšete si náladu svetříkem či trikem s veselými pruhy, sakem v některém z pastelových tónů, kalhotami s květinovým motivem... Nebo aspoň výrazným doplňkem (páskem, šátkem, kabelkou...)!

Obyčejné džíny nahraďte třeba červenými, růžovými nebo kanárkově žlutými. Skvěle poslouží také originální legíny či punčocháče.

Zdůrazněte křivky

Místo tlustých úpletů zvolte odlehčené materiály a obtažené střihy. Zapomeňte na šedou, hnědou a podobné zimní evergreeny a dejte šanci optimistickým tónům. Budete se cítit mnohem lépe a upoutáte pozornost.

Tip Kafe.cz:

Pokud nemáte chuť na jarní hrátky s oblečením, můžete se pro začátek spokojit s několika maličkostmi, které rozehřejí a zároveň osvěží pohled na celý outfit. Je také ideální čas zapřemýšlet nad změnou účesu či alespoň laku na nehty.