Klasické barvy spojené s láskou a sváděním jsou všechny odstíny červené, růžové, fialové, ale i černá. Preferujete-li něžnou atmosféru, zvolte sladké pastely. Základem by měla být sladěná prádlová sada, ve které se budete cítit pohodlně. Může být saténová, krajková, s libovolným vzorem, v každém případě by se měla lišit od hladkého prádla pro všední den.

Skryté trumfy

Přes prádélko si oblečte noční košilku, stylové pyžamo či lehký župan (který může sehrát úlohu třetí vrstvy). Ono nemusí být vždycky nejvhodnější partnera "přepadnout" třeba rovnou po příchodu z práce v podprsence a kalhotkách, pozvolné sexy odhalování vzrušující napětí nezmenší, naopak spíš znásobí. Délka, střih a materiál záleží jen na vás. Styl může být od lehce sportovního po vysoce elegantní (např. kousky inspirované japonskými kimony).

Pohodlí nade vše

Vhodné je vybrané prádlo vyzkoušet v klidu přede dnem D, nastavit ramínka a podobně, aby všechno dobře sedělo, zdůrazňovalo přednosti a maskovalo případné nedostatky a hlavně aby nikde nic netísnilo a nedřelo. V případě přímého kontaktu s naší pokožkou by taková nepříjemnost mohla romantický záměr úplně zhatit...

Tip KAFE.cz pro pány:

Nenechávejte iniciativu výhradně na partnerce a překvapte ji intimním dárkem, ze kterého budete mít potěšení i vy. Jen pozor na nepadnoucí velikosti, které by si mohla vyložit nelichotivě, takže podprsenkám a podobně komplikovanému zboží se radši vyhněte. Pokud nechcete riskovat, kupte jí květiny, knížku nebo cédéčko. A přidejte vás samotného v "originálním balení", tedy v pěkném novém prádle či domácím kompletu.