Diskutujte: Chodíte vybírat módu raději sama, nebo si obvykle přizvete někoho na poradu? Už jste spolupracovala s módním stylistou?

Jana – „Květovaná kabela mi učarovala.“

Proč jsem se oblékla právě takhle: Udělala jsem to úplně obráceně, než by mělo být obvyklé. Což se mi ovšem v reálu stává docela často. Místo toho, abych si napřed zvolila oblečení a pak se pídila po doplňcích, začala jsem kabelkou. Zamilovala jsem se do ní na první pohled a navíc – květinové vzory budou vedle námořnické módy hitem nadcházející sezony.
Značka F&F vychází zjevně zákaznicím vstříc. Bez problémů jsem našla i oblečení ve větší velikosti (44), v nádherných barvách a za přijatelné ceny. Kabelku jsem tedy měla jistou, ale jinak jsem nevěděla, co popadnout dřív.
Nakonec zvítězilo mírně projmuté sáčko, dávající najevo, že jsem v poslední době přece jen trochu shodila. Přiznám se, že jsem si ho koupila domů a jsem s ním maximálně spokojená, protože se nemačká ani na cestách autobusem mezi Mladou Boleslaví a Prahou. Nezklamalo zkrátka. K němu jsem zvolila klasické džíny přiléhavého střihu a tmavomodré tričko, které bylo samo o sobě krásné, ale až na výsledné fotce jsem viděla, že jsem měla raději sáhnout po některé z pastelových barev, které se objevily na kabelce. Růžové nebo fialové.

Katka – „Malé puntíkaté"

Proč jsem se oblékla právě takhle: Šaty mám v oblibě a zejména na jaře a v létě ráda na čas úplně odložím do té doby značně vytěžované a už trochu okoukané džíny. Tyhle tmavomodré "pouzdrovky" mi padly do oka ani ne tak kvůli puntíkům, jako spíš zásluhou jejich slušivého střihu. Jedny podobné už doma mám - tedy přesněji řečeno půjčuji si je z máminy skříně. Hodně se mi líbil lesklý úzký pásek, jako doplňky jsem zvolila klasické bílé bižu perly - ty nosím opravdu ráda a mám jich ve své šperkovnici hned několik párů v různých velikostech. Jako třešničku na dortu jsem si přes hlavu přetáhla bílou, lehce výstřední textilní květinu, ke které bych se asi mimo focení neodvážila. Šaty se každopádně staly oblíbenou součástí mého šatníku, jen si k nim ještě musím pořídit botky v té správné barvě.

Co si JANA myslí o out-fitu KATKY

Závidím každé ženě, která může nosit puntíky. Já ve všech takových vzorech, romantické květiny nevyjímaje, při své velikosti vypadám, jako by se urval závěs z garnýže a dal se na pochod. Drobné Katce ale puntíky moc sluší, zvlášť v nesmrtelné „retro“ kombinaci bílé s tmavomodrou. Jen tu kytku bych jí asi přestěhovala z krku do vlasů.

Co KATKA myslí o out-fitu JANY:

Tenhle model Janu naprosto vystihuje, zejména pak romantické prvky, jakými je brož a zajímavá květovaná kabela, která jistě bez problémů pojme i nálož jídla na víkend. Džíny mají pěknou barvu a černé sáčko - to je nikdy nestárnoucí klasika.

Příště si prohlédněte a přečtěte, po kterých kouscích z té samé kolekce sáhnul módní stylista Martin Gruntorád a proč.