Váháte, zda už je ta pravá doba vytáhnout jarní kousky uložené od loňska vespod skříně? Říkáte si, březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem? Dost pořekadlům. Pro nás, módní milovníky, to přeci neplatí! Obchody jsou plné jarních kousků, tak hlavně nezahálejte.

Mohlo by vás také zajímat: Džínový fenomén nebo Punčochové okouzlení

A co se bude letos vlastně nosit? Připravili jsme pro vás přehled toho, v čem rozhodně budete na jaře IN.

TRENDY BOMBER

Absolutním letošním hitem se staly dámské bundičky s příznačným názvem – Bomber. Původem vojenské letecké bundy dostaly absolutně novodobý rozměr. Jemné organické květinové vzory, do očí bijící pastelové barvy, organza či sportovní šusťák. Tak to jsou atributy pro lákavé svršky, které vás budou letos doslova „bombardovat“ v ulicích.

OSVĚDČENÁ STYLOVÁ KLASIKA TRENČKOT

Tradičně béžový trenčkot, takříkajíc legenda mezi jarními kabáty. Lehký, nepromokavý a dvouřadý kabát s páskem podtrhujícím siluetu. V tomto téměř unisexovém kabátu rozhodně zabodujete i letos. Pokud ho váš šatník ještě nevlastní, nebojte se sáhnout i po barevné variantě. Pro tuto sezonu barvám rozhodně nesvítí značka stop. Pokud ale trváte na nekonvenčnosti, zvolte alternativu s koženými rukávy.

POULIČNÍ PÁRKA

Neforemná a oversizová bunda s hlubokými kapsami má stále své fanoušky. Bundu, kterou máme tak rády a pro její komfortnost ji nevyřadíme ani letos, si však neberte na důležité rande. Působí příliš streetově a u mužů, stejně jako balónové kalhoty, nenajde nikdy pochopení.

SEXY KŘIVÁK

Kůže není nikdy dost (hlavně té umělé). Hitovce z posledního jara dali módní bossové opět palec nahoru. Dámským křivákem zkombinovaným s rudými rty a vysokými podpatky budete přímo k nakousnutí! A o to nám ženám přeci jde.

DENIM A KOŽEŠINA

Místo zachumlání se do obří šály trochu kreativně podpořte ranní oblékání. Více vrstev oblečení není na škodu, naopak! Na denimové bundičky (džísky) jednoduše oblékněte pořádnou chlupatou vestu a hurá do ulic!