Zkrátka a jednoduše, kdo letos nebude chodit v bílých teniskách, nesleduje módní trendy, je prostě out. To samozřejmě přeháníme, nicméně bílé tenisky doputovaly i do naší redakce a my musíme uznat, že na noze vypadají dobře. Jedinou jejich nevýhodou ovšem velmi podstatnou je fakt, že se velmi těžko udržují neustále bílé, zvláště ty z látky či jiných strukturovaných materiálů. Tenisky z bílé kůže se udržují čisté mnohem snáze, špínu z nich většinou otřete vlhkým hadříkem.

A jak a s čím tedy bílé tenisky kombinovat? Jednoduše řečeno, s čímkoliv. Ovšem toto není zas až tak pravda, jistě se najdou typy outfitů, ke kterým jsou tenisky absolutně nevhodná obuv. Namátkou třeba ples či jiná příležitost, kam se obléká velká večerní. Na druhou stranu tenisky si našly cestu i na svatební obřad, velkým hitem jsou už druhou sezónu mladé nevěsty oblečené v nadýchané tylové sukni, džínové či kožené bundičce a k tomu nazutými bílými plátěnkami.

V galerii najdete spoustu nápadů na to, jak lze bílé tenisky zkombinovat s mnoha různými outfity. Inspirací by vám mohla být i Meghan Markle, která jich vlastní hned několik.