Proto jsme pro vás připravili inspirující galerii, ve které najdete doporučení, které boty se budou hodit právě pro vaši svatbu, které budou ladit s vámi zvolenými svatebními šaty, ale také s prostředím, ve kterém se bude váš den D odehrávat.

Velkou výhodou při pořizování svatebních bot je fakt, že je můžete pořídit až těsně před svatbou, v podstatě klidně pár hodin před obřadem. To znamená, že jejich výběr můžete absolutně podřídit počasí, které bude panovat právě ve vašem svatebním dni, což rozhodně neplatí o žádné jiné součásti svatební garderoby. Jak všichni víme, předpověď počasí je vrtkavá a na tu dlouhodobou se nelze spolehnout, tudíž nevěstám nezbývá než při výběru šatů, místa obřadu atd. spoléhat jen na štěstí a doufat, že počasí bude přesně takové, jaké je pro jejich svatbu potřeba. Ovšem botky můžete zkrátka uzpůsobit, respektive jejich výběr, přesně vašemu velkému dni.

Když například celý váš svatební den proprší a vy máte naplánováno, že budete svatbu trávit převážně venku někde na zahradě, těžko ji strávíte spokojená v krajkových lodičkách na jehlovém podpatku. V takovém případě jsou ideální například balerínky nebo pro odvážnější bílé plátěnky. Naopak, když si naplánujete, že se vaše svatba uskuteční na jaře na nádvoří zámku, kde vás kdysi váš drahý požádal o ruku, tak v současnosti bývají i na jaře vysoké letní teploty a nikdo by se asi nechtěl několik hodin pařit v uzavřených kožených botách. V takovém případě budou ideální otevřené střevíce na širším podpatku, ve kterých bude noha dýchat a navíc bude vaše chůze i na letité zámecké dlažbě jistá a nebude hrozit žádné zaškobrtnutí. A ve vykreslování podobných příkladů bychom mohli ještě dlouho pokračovat…

Pokud tedy přemýšlíte, jaké boty vybrat na svou svatbu, tak doporučujeme nahlédnout do galerie, která je plná úžasné inspirace. Najdete tu také jednu vychytávku, jak lze barevně sladit boty s barvou dominující vaší svatbě.