Odborná porota vybrala 15. září 2010 v pražském hotelu Ambassador dvě vítězky soutěže Elite Model Look 2010 z velké konkurence 12 finalistek ze Slovenska a 8 finalistek z České republiky. Staly se jimi za Českou republiku Tereza Klimešová a za Slovensko Karin Savková.

Reprezentace krásy

Obě dívky se zúčastní mezinárodního finále soutěže Elite Model Look 2010 10. října 2010 v Shanghaji. Výsledky soutěže vyhlásily světově známé modelky Denisa Dvořáková a Michaela Kocianová. Finálovým večerem provázela topmodelka Simona Krainová. Finalistky se během večera představily v modelech českého talentovaného módního návrháře Jakuba Polanky.

Koncentrovaný půvab ve všech ohledech

Jakub Polanka vytvořil pro tuto příležitost speciální kolekci a dívky rovněž předvedly preview jeho kolekce Jaro/ Léto 2011. V rámci programu slavnostního večera vystoupila zpěvačka Charlie One s kapelou a zazpívala skladbu Diamonds are forever a další. V druhé části večera vystoupila Charlie One společně s novým objevem české hudební scény Martinem Chodúrem v duetu, který poté sólově zazpíval hit Robieho Wiliamse Love supreme a další.