Pohoda

Princezna Diana si následníka trůnu vzala jen po pár schůzkách a na život ve zlaté kleci nebyla připravená. Po narození synů Williama a Harryho se stala středem pozornosti. Dokázala totiž velmi obratně balancovat na hraně mezi manželkou prince Charlese a milující matkou. Reprezentovala, podporovala charitu, dělala svému muži garde po celém světě. V padnoucích kostýmcích neměla na přelomu devadesátých let konkurenci. Ve chvílích volna, které trávila výhradně se svými dětmi, ale s radostí sáhla po mnohem pohodlnějších kouscích. Mezi ty nejoblíbenější patřila volná mikina s výmluvným nápisem a cyklistické šortky, které se tento rok s velkou slávu vrátily na výsluní. Jen málokdo by v ženě v robustních teniskách hledal dámu s korunkou.

Kůže

Královský protokol je velice přísný a na poli módy si nebere servítky. Princezna Diana se mu ale dokázala postavit a vtěsnat do svého šatníku kousky, které ukazovaly hodně kůže. Šaty bez rukávů, příliš odhalující výstřih dávající dostatek prostoru pro extravagantní šperky a délka do půli stehen nebyly královně po chuti, ale svéráznou Dianu to nechávalo chladnou. Stejné „prohřešky“ si občas neodpustí ani vévodkyně.

Džíny

Je-li něco, co královna vedle bot na klínku a tmavých laků na nehty nemá v lásce, jsou to džíny. Princezna Diana jich měla desítky, od elegantních kalhot do zvonu po rozverné lacláče. I když se džíny dokázaly vyšvihnout z mundúru pro dělníky na stylový kousek, který nechybí v žádném šatníku, u dvora pro ně pochopení není. O to více překvapuje, že princezna Diana i Kate s Meghan je oblékají při každé volné chvíli a dávají si oddych od kostýmků a podpatků. Nedrží se zpátky a hrdě vynesou i propínací šaty nebo opranou džínovou bundu.

Snachy

Vévodkyně Kate i Meghan jdou v módě svou vlastní cestou, ale několik rysů mají s princeznou Dianou společných. Kate experimentuje jen minimálně a potrpí si na šaty do půlky lýtek a lodičkový výstřih, občas jí zradí rozevlátá sukně. Meghan se doteď nedokázala zbavit „sekretářského“ looku a občas zkrátí sukni tak, jak byla zvyklá z červeného koberce v Hollywoodu.

Nahlédněte do bohaté galerie a prohlédněte si modely princezny Diany a obou vévodkyň. I ony se umí odvázat a ukázat holou kůži a upozornit na dokonalé tvary.