Pro některé jedince je výběr oblečení možná malichernost, ale mnoho z nás ví, že oblečení je v podstatě druhá kůže a velice záleží na tom, jaké tričko si ráno oblečete. Pokud se v šatech necítíte komfortně, podepíše se to na vaší psychice, náladě a můžete i v práci odvést horší výkon. Naopak, pokud máte na sobě sukni s košilí, ve kterých se cítíte sebevědomá a sexy, přesně tuto náladu budete vyzařovat.

Ne každá z nás má ale ráno několik desítek minut času, aby si vybírala, co na sebe (a k tomu pak sladila make-up, doplňky, boty a kabelku) a tak je lepší mít v záloze několik jednoduchých triků, abyste předešla pokročilému stupni zoufalství a hysterie u skříně.

Mějte v záloze pár pohotovostních modelů, které víte, že si můžete vzít kdykoli a kamkoli a cítíte se v nich dobře. Například černá pouzdrová sukně a jednobarevná košile, pouzdrové šaty, černé neformální džíny a top.

Máte-li čas, připravte si jeden, nebo dva modely večer, ráno se jen rozhodnete, který si oblečete.

Věnujte jeden víkend úklidu skříně a při té příležitosti si udělejte soukromou módní přehlídku, nafoťte si modely, které se vám líbí, vyzkoušejte různé kombinace a udělejte si z nich v telefonu fotoalbum. Až budete ráno přemýšlet, co na sebe, jen otevřete album a vyberete si z modelů, které máte ověřené.

Začínejte od zásadních otázek, velkých kusů a od spodní části: "Chci si dnes vzít šaty, kalhoty, nebo sukni?" Zbytek pak už snadno doladíte.

Schválně vyzkoušejte některý z našich tipů a klidně nám dejte na našem Facebooku vědět, jak fungují :)