56letá španělská instagramerka Carmen Gimeno má bezesporu vrozený dar pro styl a šarm. Její nevšední a velmi osobitý styl je inspirací pro mnoho žen. Na svém Instagramu @carmen_gimeno nezveřejňuje nikdy příběhy (Instagram Stories). Její život na Instagramu se omezuje na pouhé tři módní příspěvky týdně. Počet jejich sledovatelů se vyšplhal přes 83 tisíc, ale žádný z nich neví, jak zní její hlas, kde a s kým žije, kdo je její rodina. Svůj privátní život nikdy nezveřejňuje

Čím je Carmen tak výjimečná? Pro její módní a nenapodobitelný styl, který inspiruje mnoho žen napříč všemi věkovými kategoriemi. Ale proč to všechno Carmen vlastně dělá? Jak sama říká: „Nudím se životem.“ Její fanoušci se ale rozhodně nenudí, netrpělivě čekají na každý nový příspěvek.

Carmen vystudovala výtvarné umění a dříve působila jako učitelka kreslení na jedné portugalské škole. Má vrozený talent pro kombinování barev, vzorů střihů, materiálů a textur. Své nadání přisuzuje profesionální deformaci. Nápady přicházejí spontánně, dlouze nad žádnou kombinací neuvažuje. K luxusním modelům z dílen módních návrhářů ji to netáhne, ráda kombinuje cenově dostupné značky, jako je Mango nebo Zara. Carmen je chodícím důkazem toho, že styl a elegance není otázkou peněz a drahých luxusních značek.

Asi nikdo jako ona neumí s takovým citem zkombinovat elegantní flitrovou sukni s peříčky a maskáčovou bundou, červenou koženou sukni s teniskami a kloboukem s puntíky. Boty se staly jejím charakteristickým znakem, je vyznavačkou elegance skloubenou s pohodlím. Carmen má svůj styl nejen v oblékání, ale také vizáži. Už dávno nechodí ke kadeřnici, nosí své přirozeně stříbřité vlasy a asi nikomu nesluší tak jako jí.