Již za měsíc je tu den sv. Valentýna. A mnozí pánové již teď přemýšlí, jakým vhodným dárkem obdarovat své přítelkyně a manželky. Co takhle dopřát své milované úžasný zážitek v podobě unikátní módní přehlídky světoznámé návrhářky a umělkyně Blanky Matragi? Vstupenka na tuto výjimečnou událost jistě potěší každou ženu.

Módní přehlídka bude součástí velkého galavečera, který proběhne 13. února 2014 od 19:30 v Obecním domě v Praze 1. Na přehlídkovém molu vystoupí i světová topmodelka Denisa Dvořáková a program doplní houslový virtuos Pavel Šporcl a operní hvězda Andrea Kalivodová. Výjimečnou společenskou událost pořádá CENTRAL GROUP k 20. výročí svého vzniku.

  • Vstupenky na galavečer v běžné prodejní síti nekoupíte. Získáte je pouze prostřednictvím objednávky na www.matragi2014.cz. Vzhledem k mimořádnému zájmu neváhejte příliš dlouho. Zbývají poslední volné vstupenky!

Koupí vstupenek na galavečer neuděláte radost jen svým nejbližším.

Tato výjimečná společenská akce pomáhá také charitě, konkrétně se koná ve prospěch Nadačního fondu pro zdraví dětí. Ten v roce 2007 založila právě společnost CENTRAL GROUP pro financování výzkumných a vzdělávacích programů Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 – Podolí. Za dobu svého působení se podařilo podpořit již téměř 85 konkrétních projektů.