Zdravá záda

Žádné ženě nebyla do vínku dána praktičnost, a tak chodíte po městě s kabelkou narvanou k prasknutí, ohnutá do strany a ověšená jako mula. A vaše záda úpí pod těžkým nákladem, bolí a hrbí se. Díky stylovému batohu pojmete stejné množství věcí (na jejich ne/důležitost upozorňovat nebudeme) a váhu zavazadla rovnoměrně rozložíte na celá záda. Úleva se dostaví téměř okamžitě.

Styl až na prvním místě

Každý zná mýty, že kabelka by neměla působit na první pohled levně, ale být z kvalitních materiálů a musí barevně ladit s botami. Takové požadavky bez problémů splní i batoh. Nadobro z paměti vymažte sportovní kousky, které jste nosily do školy. Dnes vládne kůže, pro fanynky ekologie a úcty k přírodě koženka, přezky, osobitá ražba, cvočky a nesmrtelný retro styl.

Kdo chce být v módě zase o kousek napřed, může si vybírat z netradičních batohů z autoplachet, papíru, recyklovaných plastových lahví, korku nebo bambusu. Fantazii se meze nekladou.

Trend, který si nevybírá

Stále váháte? Nahlédněte do naší galerie a přesvědčte se, že i spousta celebrit jim propadla. Proč vláčet těžko a nepoddajnou kabelu, když se vám na zádech může pohupovat malý skvost, budete mít volné ruce a večery bez bolesti a mastí na namožená záda.