Přizve-li váš partner do vztahu třetí osobu, je to problém. Odhalte jeho nekalé úmysly hned v začátku. Návod najdete v galerii!

Život ve dvou

Poslední dobou se stále omílá, jak není lidská rasa nastavená na monogamní vztah. Existuje snad jiný důvod, proč nás odhalená nevěra tak moc bolí? Vrací se vzpomínky na svatební den, kdy si lidí skládají sliby a přísahají věrnost? Vidíme za vztahem nebo manželstvím závazky, děti nebo majetek? Stydíme se za krach a bojíme se reakce a soudu okolí?

Beze zbytku

Pořídili jsme si parcelu a s dětmi na krku se pustili do stavby domu. Když si začal brát noční směny navíc, byla jsem ráda. Přinejmenším za jeho vyšší plat. Podezření jsem pojala ve chvíli, když začal z práce vozit umyté rendlíky. Stále mi ale do profilu nevěrníka nezapadal výdělek. Bylo to jednoduché. Celé roky mi lhal a sypal si do kapsy stranou. Teď finanční rezervy vytáhl, aby měl alibi.

Zrádné technologie

Koupili jsme si chytré hodinky, které sledovaly naši fyzickou aktivitu. Předháněli jsme se, kdo ujde víc kroků a vydá více energie. Zatímco on seděl v kanceláři, já se živila jako poštovní doručovatelka. V počtu kroků se mi nemohl rovnat. Když ale počty vydaných kalorií začaly výrazně stoupat, začala jsem pátrat, co za tím stojí. Milenka! Měli zřejmě tak naspěch, že si "bonzovací" přístroj zapomněl sundat.

Něco navíc

Idylické manželství bez mráčku rozbořila návštěva gynekologa. Už pár týdnů mě trápily menší problémy. Palčivou bolest jsem připisovala koupání v přírodních koupalištích, ale skutečnost byla mnohem horší. Z testů vyšla děsivá diagnóza - kapavka. Já se oddávala jen svému muži, a tak očko podezření padlo přímo na něj. Zatímco já obíhala lékaře a cpala se antibiotiky, on si balil kufry.

Mezi řádky

Jedenoho letního večera jsme seděli na terase a popíjeli víno a já z legrace prohodila: "Věřil bys tomu, že i po pětadvaceti letech fungujeme bez problémů?" Odpověď mě položila na lopatky. "A to je právě ten problém. Že si pořád něco nalháváš. Tady končím. Po víkendu se odstěhuju."

Na očích

Měli jsme společný účet. Zřejmě nechtěl vířit klidné vody našeho vztahu, a tak si v internetovém bankovnictví založil obálku, do které při každé výplatě spořil. Stejně tak jsme si dávali stranou na dovolenou, na koníčky, na havarijní pojištění, na kroužky pro děti. Nepátrala jsem a nezjišťovala pohyb v sekci "Ostatní". Ani ve snu by mě nenapadlo, že bude tak hloupý a bude mě podvádět takhle online a výdaje za svůj poměr mi bude servírovat na zlatém podnosu.

Náruživí sportovci

Manžel začal zničehonic běhat. Úbytek váhy jsem ale uvítala, a tak mi ani nevadilo, že sportem trávil tolik času. Bydleli jsme na samotě hned za lesem, kde měl hned za domem skvělý prostor. Jednou přiběhl celý uřícený, že potřebuje pomoc a v lese neměl signál. Došla jsem s ním a s lékaři na místo činu. Uprostřed mýtinky ležela polonahá žena s vykloubenou kyčlí a zlomeným žebrem a všude kolem poházené její svršky. Nevím, komu bylo trapně víc. Ale cítila jsem se na koni, když jsem mu balila saky-paky.