Jen si to představte. Je chladný večer a venku je nevlídno. U vás doma je útulno a váš partner právě přichází domů. Samozřejmě, že se na vás těší, ale to ještě neví, co ho čeká. Najde totiž svou polonahou partnerku zabalenou jako dáreček a bude si ji muset svými ústy rozbalit. Na těle má totiž kopečky lahodné šlehačky! Líbí se vám tato představa? Pak vám doporučujeme dát na sebe šlehačku až těsně před příchodem vašeho partnera, aby se neroztekla. Bílou lahůdku samozřejmě naaranžujte tak, abyste si rozbalování co nejvíce užila. I když máte doma mrzouta, nebojte se odmítnutí. Váš partner si svůj dáreček určitě rád rozbalí. A to i tehdy, když zrovna nebude milovník sladkého. Jakmile spatří vaše nahé tělo, určitě na ni dostane chuť!

Příjemné mrazení po těle…

Chlad šlehačky kontrastující s jeho jazykem vám bude způsobovat velice příjemné mrazení po celém těle a pokud je váš partner hravý, určitě nezůstane po slíznutí poslední porce nečinný a rozvine hru do mnohem smyslnější podoby, která poté může vyústit v něco krásného a nepoznaného. Pokud chcete váš společný zážitek prodloužit, připravte si také jahody. Pěkně je omyjte, posypte vanilkovým cukrem a nechejte vychladit. Pak si opatrně umístěte na ňadra, která jste předtím ozdobila šlehačkou, dvě menší jahůdky. A jednu do pupíku. No a v případě, že nebude nutné cokoliv vysvětlovat, tak i jednu do úst.

Čeká vás svůdná hra!

Povedená hra může vypadat tak, že si váš partner vezme šlehačku do ruky a sám si utvoří na svém těle trasu. Nechejte se rozmazlovat jeho nenasytnými ústy! Poté mu ale nezapomeňte oplatit ty něžnosti, které před chvilkou věnoval on vám. Štíhlá linie vás přitom trápit rozhodně nemusí. Víte, kolik se při milování spotřebuje kalorií?

Dejte dobrý pozor!

Dejte si pozor, aby se vám šlehačka nedostala do intimních partií. Sice se to zdá jako logické vyústění této hry, ovšem v tomto případě byste kromě slasti mohla později prodělat nepříjemný zánět… Také musíte počítat s tím, že prostěradlo a spolu s ním i povlečení bude třeba po této kratochvíli vyprat, jelikož příjemná vůně šlehačky se po pár hodinách promění v něco, co vám sladké sny rozhodně nepřinese. Peřiny proto raději oddělejte.

Stojí to za to…

Příprava sice zabere nějakou tu chvíli, stejně jako úklid, ale pokud se vše povede, jak má, tak výsledek stojí za to! Ideální by sice bylo, kdyby s tímto nápadem přišel váš partner a poté i úklid spadl na jeho hlavu, ale s tím raději nepočítejte. Připravte mu raději sladké a vášnivé valentýnské překvapení sama…

Tipy Kafe.cz

  • Šlehačku na tyto hrátky raději ušlehejte. Pokud použijete tu z lahve, může se vám stát, že se rozteče dřív, než se jí celá nazdobíte. Máte-li pouze lahvovou, aplikujte ji, až je partner doma.
  • Pokud nemáte ráda šlehačku, můžete vyzkoušet například Nutellu. Krásně se roztírá a budete chutnat po lahodné čokoládě!
  • Vyzkoušet můžete i nějaký sladký likér, třeba vaječný koňak nebo Baileys. Nalijte si jej na bříško a hrudník a uvidíte, jak si partner pochutná!

Vyzkoušela jste již milování se šlehačkou? Zalíbilo se vám?