Nenechte si zlomit srdce a odhalte nevěru hned v začátku. Tipy najdete v galerii.

Manžel

S manželem jsme se kdysi rozhodli pro adopci a dostali jsme chlapečka, byl ještě miminko. Před lety jsem ale zjistila, že mě manžel podvádí a se svou milenkou čeká dítě. To, které já jsem mít nemohla. Asi je vám jasné, jak moc mne toto ranilo. Byli jsme konečně úplná rodina a on odešel k jiné.

Syn

Po šestnácti letech se ještě ke všemu synovi ozvali jeho biologičtí rodiče. Řekl mi, že by je chtěl vidět, že chce poznat lidi, kteří se ho kdysi museli vzdát. Souhlasila jsem. Krátce po setkání ale přišla největší rána mého života. Oznámil mi, že zůstane s nimi a už mě nechce vidět. Jen mi napsal strohou zprávu a nic víc. Vyčítala jsem si, že jsem se setkáním souhlasila, ale už to nevrátím a on je teď snad šťastný...

Konec

S manželem jsem se rozvedla, už má novou rodinu. Zůstala jsem sama, nezvládnu si někoho najít, nemám na to sílu. Nemám v sobě schopnost se zamilovat, dva muži mého života mi ji vzali. Během pár let jsem ztratila muže, kterého jsem milovala, a syna, kterého jsem si vymodlila. Máte to někdo stejně? Je vůbec možné, aby měl někdo podobně zlomené srdce jako já?

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.