Diskutujte: Umíte se bránit silvestrovskému flirtování, pokud jej trávíte bez partnera?

Mohlo by vás zajímat: Silvestr? Nesnáším nebo Jak oslavit Silvestra

Partner musí být na Silvestra v práci, anebo je mimo domov, a vy jste sama. Milujete oslavy, ale moc dobře víte, že po alkoholu jste povolná. Když vyrazíte na oslavu, hrozí, že mu zahnete.

Jak se tedy bránit silvestrovskému flirtu? Přinášíme pár tipů, které však neberte tak docela vážně. Stačí, když se u nich zasmějete. Smích totiž léčí, a tak vám přinese do nového roku trochu zdraví.

Tipy, jak se ubránit silvestrovskému flirtu

1. Abstinovat

Pokud se budete na Silvestra důsledně vyhýbat alkoholu, pak vám nehrozí, že byste se ovíněná vrhla do náručí toho, kdo bude momentálně po ruce. Nejjednodušším řešením je tedy nepít vůbec. Jdete někam na párty? Jeďte autem! Donutí vás to zůstat střízlivá a vyhnout se trapasu.

Každý třetí se na Silvestra opije

  • 27 % lidí se na Silvestra opije.
  • 42 % vdaných žen bylo alespoň jednou manželovi nevěrných.
  • 19 % lidí nepovažuje sex na jednu noc za nevěru.

2. Pít, ale s mírou

Pravdou je, že alkohol uvolňuje zábrany. Zvýší sebevědomí, oprostí od starostí, dodá odvahu, a tak se flirtuje víc než snadno. Pokud ale znáte svou míru, není tak těžké se hlídat. Pijte pomalu a vše prokládejte nealkem.

Jakmile ucítíte, že vám alkohol stoupá do hlavy, přestaňte pít a dopřejte si jen vodu nebo multivitamin, který do těla doplní vitaminy a minerály, o které nás pití alkoholu připravuje.

3. Být doma

Flirtu s jiným se ubráníte velmi snadno! Jak? Nikam nechoďte a seďte doma. Můžete se dívat na televizi, pustit si film, poslouchat hudbu, hrát hry anebo surfovat po internetu. Pánská společnost, se kterou by vám hrozil flirt, nebude v dosahu, a tak se nestane, že byste mohla podlehnout pokušení.

4. Uspořádat dámskou jízdu

Domluvte se s kamarádkami a uspořádejte čistě dámskou jízdu, na kterou budou mít muži vstup zakázán. O zábavu rozhodně nebude nouze, vždyť muži jsou nejvděčnějším tématem k hovoru. A pokud ve vás nedřímají utajené lesbické sklony, rozhodně nehrozí, že byste partnera podvedla.

5. Jít spát

Nikde přece není psáno, že musíte čekat na půlnoc a slavit o sto šest. Silvestr je den jako každý jiný a pokud ho nemáte s kým strávit a bavit se, využijte jej k tomu, že si konečně pořádně odpočinete a půjdete dřív spát. Ráno se probudíte svěží a odpočatá a budete se těšit na dodatečnou oslavu s partnerem.

6. Opít se, ale doma

Pokud se mermomocí opít chcete, tak to udělejte. Ale doma a sama. Otevřete si láhev vína, pusťte si romantickou komedii, poplačte si nad tím, že takového muže nikdy nepotkáte, a to, co je v amerických filmech, nikdy nezažijete. O půlnoci si ťuknete s prázdnou lahví a jděte spát. Když nikam pod vlivem alkoholu nepůjdete, zahnout nemůžete, ani kdybyste chtěla.

7. Užít si sama

I když není partner po ruce, můžete si užít, aniž byste mu byla nevěrná. Stačí pár erotických hraček, inspirativní lechtivý film a ke skvělému večeru v posteli nebudete žádného muže potřebovat. Zabavit se totiž můžete i sama v posteli! A pokud je partner na telefonu, můžete si užít i vzrušující sex po telefonu.

Vtip KAFE.cz:

Silvestr. Poletují esemesky. Od A pro B: „Hezkého Silvestra – vše nejlepší.“
B netuší, od koho to je, nicméně odpovídá: „Díky, přeju hodně chlastu, sexu a orgasmů v příštím roce.“
Od A pro B: „Paní učitelko, to jsem psala já, Markétka Prošková, 3.B.!“