„Když jsem poznala svého nového přítele, byla jsem v sedmém nebi. Sex s ním byl fantastický, tedy až do chvíle, kdy mi řekl, ať si do postele vezmu gumové rukavice,“ vypráví svůj příběh pětadvacetiletá Petra. „Když jsem pak přišla do ložnice, nestačila jsem se divit. Ze skříně vytahoval kufr plný různých gumových oblečků, masek, gelů, krémů… Řekla jsem mu, že je úchyl, a utekla jsem. Náš vztah na tom nakonec ztroskotal,“ dokončuje.

Mohlo by vás také zajímat: Hanbatá slůvka při sexu - pravidla použití nebo Test: Vzrušuje vás sado-maso (50 odstínů šedi)?

Sex v bundě a s doutníkem

Fetišismus je jednou z nejčastějších sexuálních úchylek a většinou bývá neškodný. Záliba v latexu, gumě, vysokých podpatcích, silonkách, uniformách a mnoha dalších věcech patří k těm nejčastějším. „S přítelem nám sex klapal, dokud mi neřekl, že ho plně uspokojí jen žena, která má na nahém těle oblečenou péřovou bundu nebo vestu,“ svěřuje se osmadvacetiletá Jarmila. „Párkrát jsem to i zkusila, ale přišlo mi to úchylné. Nakonec po mě ještě chtěl, ať si při sexu v péřovce zapálím doutník,“ dokončuje Jarmila, jejíž vztah také na choutkách partnera ztroskotal.

Partner v dámských kalhotkách

Hranice mezi tím, co je normální, a co už je úchylné, je velmi tenká a individuální. Zatímco jedna žena může za úchylný považovat anální sex, pro jinou jde o běžnou součást milostného života. „Ráda experimentuju, v sexu jsem toho zkusila opravdu hodně, ale když mi jednou partner přichystal překvapení a přivítal mě v dámských tangách, podvazkách, punčochách a s rudě nalakovanými nehty na rukou, utíkala jsem od něj tak rychle, jako bych běžela sprint o nejlepší čas,“ přidává svůj zážitek pětatřicetiletá Sára.

Co je úchylné – orál, nebo sbírka vibrátorů?

Na internetu i v časopisech se můžete dočíst příběhy stovek žen a dívek, které se do podobné situace dostaly a podezíraly partnera, že má k úchyláctví sklony. Pokud jste na pochybách i vy, neukvapte se, zjistěte si co nejvíce informací, promluvte si s partnerem a případně vyhledejte pomoc odborníka. To, že se partnerovi líbí něco jiného než vám, ještě zdaleka neznamená, že je úchyl. „Znala jsem paní, která vyprávěla, že má úchylného přítele, protože po ní chce orální sex. A kamarádka mi zase povídala o tom, jak ji její nový objev pozval na sbírku motýlů – to ale netušila, že tak nazývá nejrůznější sexuální pomůcky a vibrátory a chce je s ní vyzkoušet,“ s úsměvem dodává Sára.

Přečtěte si také: Příběh Romany: „Přítel chodí doma nahý a mně to vadí.“

Anket KAFE.cz: Chtěl po vás partner něco úchylného?

Ela (26): „Přišlo mi strašně úchylné, když přítel navrhl, že mi zasádruje nohu, a pak že teprve zažiju bouřlivý sex, protože ho to strašně vzrušuje. Otrávil mě tím natolik, že jsme se rozešli.“

Anna (32): „Nosila jsem hodně dlouhé vlasy a jednou v létě jsem se rozhodla, že je čas na změnu a půjdu nakrátko. Co se dělo doma, nemůžu ani říct – partner mě strašně seřval, byl úplně nepříčetný a teprve pak se přiznal, že ho vzrušují jen ženy s dlouhými vlasy. Přišlo mi to natolik ubohé a úchylné, že jsem ho nakonec vyměnila za jiného.“

Olina (44): „Naprosto úchylné bylo, když mě bývalý partner pozval domů s tím, že mi ukáže kočku. Místo toho otevřel skříň v ložnici, která byla plná pout, důtek, rákosek a všemu kralovala devítiocasá kočka. Ihned jsem měla jasno – takového úchyla už nechci vidět.“