Švédská trojka byla ještě před pár lety pro většinu žen úplně tabu. Doba se ale mění a zábrany se bortí jak domečky z karet. O jaké erotické představě sní poslední dobou ženy nejčastěji? Ano, je to sex se dvěma muži. Máte se svým přítelem už třetího do party? Fajn, tak můžeme začít. Pravda, je to trochu složitější, ale pokud se budete řídit určitými pravidly, máte šanci zažít orgastický ohňostroj, na který nikdy nezapomenete!

Pravidlo č. 1

Zůstávejte uprostřed

Dopřejte oběma mužům, aby se věnovali výhradně vám, a užijte si tak mnohonásobného potěšení ze čtyř rukou a dvou mužských nástrojů.

Pravidlo č. 2

Pravidla stanovujete vy

Nemusíte být zrovna generál, který udílí rozkazy. Tlampač a holinky do postele nepotřebujete. Na druhou stranu, hlavním článkem celé trojice jste vy. Začněte s orálním sexem u jednoho z partnerů a k druhému se šikovně nakloňte zadečkem.

Pravidlo č. 3

Jednou jsi dole, jednou nahoře

Dopřejte jednomu z partnerů rozkoš z vašich bradavek, zatímco druhý se může věnovat spodní části vašeho těla. Vaše šance na dosažení několikanásobného orgasmu se značně posílí. Pokud oběma mužům nevadí jejich přílišná blízkost, nechte je, aby se každý věnoval jedné vaší bradavce.

Pravidlo č. 4

Ochrana je nezbytná

Pro bezpečí váš všech je nutné použít kondomy. Radíme pořídit si jich hned několik do zásoby.

Pravidlo č. 5

Dodržujte trojkovou etiketu

Ano, i při trojce, jakkoliv to zní komicky, je nutné udržovat určité zásady slušnosti. Oběma partnerům se proto věnujte pokud možno stejně. Když jednoho na delší dobu vyřadíte ze hry, dopouštíte se velkého prohřešku proti trojkové etiketě.

Pravidlo č. 6

Buďte kreativní

Využijte maximálně příležitosti, která se vám už možná nikdy nenaskytne, a naplno zapojte oba partnery do hry. Pohrávejte si s mužným nástrojem jednoho z nich nebo si jej nechejte dát mezi prsa, zatímco druhý do vás bude vnikat svým údem.

Kafe.cz zjistilo:

Co na to čtenáři?

Jožo, 29 let:

„Takové mazlení ve třech je něco fantastického! A hry ve trojici jsou strašně vzrušující. Když partnerka třeba musí hádat, kdo se jí dotýká, v případě chyby se pomalu svléká, tak jde o vzrušení, co nikdy singl nedokáže.“

Linda, 32 let:

„Pokud jste to ještě nezažily, tak si to asi vůbec nedokážete představit. Sexuálně je to prostě něco nádherného – máte dva muže a víte, že tu jsou jen pro vás. Manžel je ve vás a vy víte, že před chvilkou tam byl jiný a za chvilku zase bude. Trochu jsem se obávala, co na to manžel, ale je v pohodě, očividně ho moc vzrušuje i mé vlastní vzrušení. Ví, že psychicky a osobnostně patřím jen.