V mnoha partnerských vztazích začíná docházet sexuální fantazie. Večer jste příliš unavení z práce a na originální vymýšlení sexy hrátek nemáte energii, ani náladu. Inspirujte se našim týdenním sexuálním rozvrhem a stanou se z vás doslova sexuální maniaci.

Pondělí 8. února

Zavolejte svému partnerovi krátce před tím, než skončí v práci. Řekněte mu: „Právě si před-stavuji, jak tě celého masíruji. Pomyšlení na tvoje žhavé tělo mě vzrušuje. Večer mě čekej nahý v posteli.“ Doma ho poté překvapte erotickou masáží. Můžete pustit CD s uklidňující hudbou či zapálit svíčky.

Úterý 9. února

Svému miláčkovi schovejte do tašky lísteček s erotickým vzkazem: „Večer Tě čekám nahá ve sprše.“ Až na konci dne uslyšíte klíče v zámku, běžte rychle do sprchy. Když za vámi partner přijde, začněte ho líbat. Namydlete ho. Masírujte jeho mokré vlasy. Zeptejte se ho, jestli vás chce oholit v intimních oblastech. Hrajte si s teplotou vody, horká – studená, to vás rozdivočí. Poté se zaměřte na jeho genitálie. Přiveďte ho k orgasmu. Vylezte ze sprchy a pomilujte se v koupelně.

Středa 10. února

Na zrcadlo v koupelně napište „Miluji Tě“. Celý den partnerovi pište lechtivé SMS zprávy, nebo emaily. Popište mu třeba, co máte ráda na jeho těle. Zavolejte mu do kanceláře a pošeptejte mu do ucha: „Líbám tě a nemůžu se dočkat, až tě uvidím.“ Potom zavěste. Poté mu zavolejte znovu a řekněte mu: „Chci Tě vidět o pauze na oběd.“ Vyzvedněte ho v kanceláři. Pokud je tam sám, zamkněte dveře a pomilujte se přímo na stole.

Čtvrtek 11. února

Kondom – párty. Proměňte vaši ložnici v nevěstinec. Nafoukněte kondomy a namalujte na ně legrační obličeje nebo je popište sprostými výrazy. Pod prostěradlo schovejte masážní balónky, postarají se o příjemnou stimulaci. Na postel poházejte kvítky růží. Ztlumte světlo či dejte do lampiček červené žárovky. Díky tomu bude váš pokoj připomínat noční klub. Vedle postele postavte velké zrcadlo. Nezapomeňte zvolit správnou hudbu. Váš partner zažije příjemné překvapení.

Pátek 12. února

Pozvěte svého miláčka na romantickou večeři ve vaší oblíbené restauraci. Oblečte si sexy černé minišaty, vysoké podpatky, podvazky a zapomeňte na kalhotky. V autě mu poté řekněte, že nemáte spodní prádlo. Během večeře na svého partnera vrhejte dráždivé pohledy. Řekněte mu, co s ním později zamýšlíte. Pod stolem ho drážděte nohou v rozkroku. Zaplaťte a odjeďte na opuštěné a temné parkoviště. Pomilujte se v autě. Cestou domů se zastavte v sexshopu. Nakupte sexuální hračky a porno. Doma si pusťte nové DVD a začněte si opět užívat.

Sobota 13. února

Probuďte svého miláčka něžnými polibky. Uvařte mu kávu, a poté se vydejte na trh. Rozmazlujte se a kupte si sladké ovoce, delikátní sýry, langusty, med, marmeládu – obstarejte všechno, na co byste mohli mít chuť při nedělní snídani. Potom běžte do obchodního centra. Vyhledejte butik se spodním prádlem. Zkuste si v kabince něco velice sexy a ukažte se příteli. Kupte si, co se mu bude nejvíce líbit a večer si to oblečte.

Neděle 14. února

Vyspávejte. Lenošte. Když jste oba vyspalí, udělejte si bohatou snídani do postele. Zatímco váš partner dělá snídani, ustelte postel, vyvětrejte. Poté jděte na procházku. Flirtujte spolu, smějte se, držte se za ruce. Doma si v teple dejte teplý čaj a sušenky. Mazlete se na gauči, poslouchejte hudbu, předčítejte si, nebo si pusťte romantický film.