Obrácený misionář

Klasická misionářská poloha je asi tou nejčastější a navíc nejjednodušší ze všech. Pokud si ale chcete svůj sexuální život okořenit, zkuste obráceného misionáře. Nejde o žádnou akrobacii, takže nic nebrání její realizaci.
Jak na to: Muž si lehne na záda a žena si na něj nasedne, jako u polohy na koníčka. Následně si na něj pomalu nalehne hrudníkem, zapře se o ruce a rozevře nohy.

Poloha žába

Máte ráda polohy zezadu? Pak můžete vyzkoušet žábu. Jde vlastně o obdobu psí pozice, kdy žena klečí vpředu a partner zasouvá penis zezadu. Tato poloha ale vypadá malinko jinak – žena není na čtyřech, ale v pozici jako žába připravená ke skoku.
Jak na to: Žena si klekne na podlahu, váhu těla položí na ruce. Partner klečí za ní a vstupuje do ní zezadu.

Pozice jóga (most)

Chodíte na jógu? Pak byste mohla tuto polohu hravě zvládnout. Je prý totiž skvělá a vzrušující, ovšem pouze pro ženy, které cvičí a mají sílu v rukou. A tělo protažené nejlépe z jógy.
Jak na to: Žena si lehne na záda na zem a zvedne se do mostu, partner do ní vstupuje vkleče.
Pro méně vytrénované ženy je tu jednodušší varianta, kdy se žena neopírá o ruce, ale leží zapřená o hlavu a ramena a má zvednutou jen pánev.

Lap dance pozice

Velmi vzrušující poloha, která se pod jedním názvem vyskytuje ve dvou variantách. Označení nese podle striptýzového tance v erotických klubech a je také velmi sexy. Minimálně klasickou variantu jistě stojí za to vyzkoušet.
Jak na to: Jednodušší varianta velí posadit muže na okraj postele, kde se vzadu zapře rukama. Vy na něj dosedáte zády k němu.

Kovbojská pozice

Být na chvíli kovbojem je snem mnoha mužů, tak proč jim toto potěšení nedopřát! I v posteli můžete vyzkoušet pozici na kovboje! Existuje několik variant této polohy, a tak si můžete vybrat, která je pro vás nejzajímavější. Společné mají jedno – muž leží na zádech, pozici mění jen žena.
Jak na to: V základní variantě leží muž na zádech s pokrčenými koleny. Žena na něj dosedá, aniž by se ho držela (ruce má za hlavou). Existuje ale i obrácený kovboj, při kterém muž opět leží na zádech, ale opírá se o loket a žena na něj dosedá, ovšem obráceně, tedy zády k němu. Další z variant této pozice opět přináší muže na zádech, který má pokrčená kolena a žena na něj dosedá čelem k němu, je zakloněná a opírá se rukama o jeho kolena.

Lotosová pozice

Velmi zajímavá poloha, která má svůj základ opět v józe a má připomínat sedícího Buddhu, se nazývá lotosová.
Jak na to: Muž si sedne na paty a žena dosedá na něj, nohama kleká vedle partnerových. Jde o velmi vzrušující spojení, při němž se partneři dotýkají celými těly.

KAFE.cz zjistilo: Vtipný sexuální průzkum

  • 10 % žen má sex během první hodiny jejich první schůzky s dotyčným mužem
  • 20 % mužů mělo sex na méně obvyklých místech
  • 36 % žen se líbí nahota
  • 45 % žen dává přednost mužům s tmavými vlasy a modrýma očima
  • 46 % žen vyzkoušelo anální sex
  • 70 % žen dává přednost sexu po ránu
  • 80 % mužů nikdy nezažilo homosexuální vztah
  • 90 % žen by rádo vyzkoušelo sex v lese
  • 99 % žen nikdy nezkusilo sex v kanceláři

Výsledek pro muže: Podle statistik máte větší šanci, že zažijete anální sex po ránu s tajemnou ženou v lese, než přes den se sekretářkou v kanceláři.