Ze dne na den

Sara Kristin (35) se doslova topila ve štěstí. Vzala si muže svých snů a žili v moderním bytě v centru německého města. Narodili se jim dva krásní synové, Markus měl skvělou práci a netrpěli nouzí. Sara ten den čekala na Markuse, až dorazí z práce, večer je čekalo vystoupení staršího syna v muzikálu. Místo muže ale zazvonila policie a sdělila jí, že došlo k tragické autonehodě a její manžel zraněním podlehl. V ten moment se Sáře zhroutil celý svět. Nemohla uvěřit, že už ho nikdy neuvidí a neobejme. Zůstaly jí jen dvě zranitelné dětské duše, smutek a strašlivá bolest v srdci...

Krutá realita

Po čase se oklepala z největšího šoku a musela začít fungovat. Prací nepolíbená žena byla zvyklá na luxus a vychovávala tak i obě své děti. Bylo to nejtěžší období v jejím životě. Neuměla se prodrat davy a zabojovat o zaměstnání, neuměla nakupovat ve výprodejích a starat se o své ratolesti bez chůvy. Musela najít cestičku z této zdánlivě bezvýchodné situace. Rodina musela opustit drahý byt, který si Sara už nemohla dovolit, na čas zakotvili u jejích rodičů a dnes už bydlí ve svém. Sice to není luxusní mezonet, ale k relativně spokojenému životu jim jejich současné bydlení stačí.

Sara propadla sociálním sítím, kde svůj boj s realitou sdílí. Využila svou krásnou tvář a vytříbený vkus. Z jejich fotografií vyzařuje klid, pohoda a nadhled. Jen co se začala finančně zmáhat a našla ztracené sebevědomí, pomyslela na lásku.

Divadlo

Kráska jako Sara neměla o nápadníky nouzi. Po lásce, hřejivém objetí a pocitu bezpečí touží každá žena a ona není výjimkou. Čekala dlouhý rok, než svolila k první schůzce. Muži by jí nosili modré z nebe, ale její okolí v čele se dvěma synky s jejím počínáním mělo problém. Byli přesvědčení, že je po tragické nehodě příliš brzy na to, aby přivedla do bytu náhradního tatínka a sehrála divadlo na rodinu.

Remíza

Sara má čisté svědomí, protože svou životní lásku ze svého srdce nikdy nevytěsní, ale potřebuje zažít ten omamný pocit, kdy nad ní někdo drží ochrannou ruku a ulehčí jí cestu životem. Na druhé straně stojí děti a morálně neposkvrnění blízcí, kteří by jí nejraději naordinovali celibát a přikovali ji ke kuchyňské lince. Nemá pocit, že by byla sobecká a upřednostňovala svoje pohodlí před životy synků, ale může jim dopřát spokojené dětství, když ona sama nebude v pohodě?

A tak fotí, zkouší randit, ale zatím ve svém místě nemá místo pro nového muže a snaží se společně se syny opět žít spokojený život.