Nejsou to jen srdíčka, květiny a vyznání lásky, která provázejí únorový svátek zamilovaných. Svatý Valentýn přináší také deprese, zoufalství a pocity osamění. Všude kolem vidíte šťastně zamilované páry a vy budete opět sama… Znáte to? Pak si přečtěte naše tipy. Poradíme vám, jak se netrápit a užít si Valentýna zcela bez mužů!

1. Udělejte něco pro sebe

V první řadě se přestaňte litovat. To, že nemáte partnera, neznamená, že jste k ničemu. Jen muži momentálně nevidí, co ve vás je! Tento den je přímo ideální pro to, abyste udělala něco pro sebe. Kupte si něco hezkého, o čem dlouho sníte. Doma se pak naložte do voňavé lázně, pusťte si oblíbenou hudbu, rozsviťte svíčky kolem vany a oddejte se dokonalé relaxaci!

2. Pusťte si akční film

Zapomeňte na romantické love story! Půjčete si nějaké DVD s akčním filmem, nejlépe s takovým, kdy je láska hlavního hrdiny zavražděna hned v jeho úvodu. Ideální budou i filmy s Jamesem Bondem.

3. Kupte si něco dobrého

Máte ráda čokoládu? Pak si ji nezapomeňte koupit! Dnes je ten pravý den na to, abyste porušila pravidla o štíhlé linii a trochu si zamlsala. Vyberte si takovou, kterou máte nejraději. A pokud vám chybí květiny – je někde napsáno, že si nemůžete udělat radost a koupit si kytku sama? Aspoň si vyberete, co se vám líbí, a nebudete nepříjemně překvapená z prapodivné kombinace karafiátů a chryzantém.

4. Vybírejte si dovolenou

Pořád nevíte, kam se v létě vypravíte na dovolenou? Pak si domů vezměte katalogy cestovních kanceláří, otevřete si láhev dobrého vína a vybírejte, kam se vydáte. Možná právě tam potkáte partnera svých snů!

5. Potěšte druhé

Na světě nejste jen vy, kdo se cítí osamělý. Co tak udělat radost někomu jinému? Navštivte svou babičku nebo tetu a pokud nikoho nemáte, přineste třeba květiny do blízkého domova důchodců. Uvidíte, že uděláte radost rovnou několika lidem!

6. Jděte si zacvičit

Pokud vás žádný tip nezaujal a máte v sobě spíše zlost, zajděte si do tělocvičny a vybijte ji. Třeba taková hodina kickboxu nebo bojového sportu by vůbec nemusela být špatná! Mimochodem – možná se při ní ještě seznámíte…

7. Zajděte do útulku

Uvažujete o tom, že byste si pořídila zvířátko? Pak se právě na Valentýna vypravte do útulku a podívejte se, zda vás nějaký osamělý pejsek anebo kočička nezaujme natolik, že byste si jej chtěla odnést domů. Udělala byste dobrý skutek a určitě už nebyla sama.