Kontaminujte srdíčky

Lihovku do ruky a přemýšlejte. Kam by se srdíčka dala namalovat, aby je váš milý našel až v průběhu dne. Mrkněte, jak skvěle vypadá třeba golfový míček :-)

Kupte čokoládu

Tentokrát na srdíčka klidně zapomeňte a kupte tu nejkvalitnější, která vám padne pod ruku. Čím bude mít víc procent kakaa, tím lépe funguje jako afrodiziakum. Muži mají rádi i neobvyklé kombinace. Například čokoládu s chilli papričkami. Stačí malá tyčinka, upřednostněte kvalitu před kvantitou.


Zařáděte si s vykrajovátkem

Vytáhněte krabici s vykrajovátky na vánoční cukroví a do akce! Vrhněte se s ní na chleba, sýr, šunku... Na cokoliv vás napadne.

Pošlete zamilovanou SMS

Možná už moc dlouho po zprávách řešíte, kdo pohlídá řemeslníky a koupí cestou z práce domů rohlíky. Překvapte svou drahou polovičku zprávou, že které jasně pochopí, jak moc ho máte ráda nebo co ho doma čeká za něžnosti.

Máme pro vás super tipy na nápadité Valentinské SMS

Pozvěte ho na kávu

Udělejte si na sebe čas, dejte si dobrý dort a kávu. Určitě víte, o jaký motiv obsluhu poprosit. Pozvání na kávu od ženy je sexy. Klidně předstírejte, že se teprve seznamujete:-)

Příval papírků

Srdíčka i vzkazy porůznu poschovávejte, pokud je neumístíte přímo na viditelná místa. To však chce rozvahu - proniknout do jeho kanceláře a zamořit mu jimi pracovní místo před důležitou prezentací není zrovna dobrý plán:-) Držte se tedy kapes, aktovky, vnitřku automobilu a tak dále.

Napusťte vanu

Žádný zamilovaný muž neodolá, když ho do ní nalákáte příslibem něžných hrátek. Oba se skvěle uvolníte a naladíte na něžnosti. Zvlášť pokud použijete vonné oleje - růži, levanduli i směsi určené přímo k navození touhy.

Přečtěte si, jak se oddávat něžnostem ve sprše

Červené víno jako spojenec

Opravdu kvalitní červené víno podporuje ženské libido, vědci hovoří v této věci jasně. Nechte si ho malinko stoupnout do hlavy (zdůrazňujeme malinko), uvidíte, že váš chlap žádný jiný dárek shánět nebude.

Jistě vás bude zajímat: 12 zvyků, které dodržují šťastné dvojice nebo se ispirujte článkem Ty nejlepší Valentýnské dárky pro NI i pro NĚJ a zkuste náš test Test: Jste valentýnský typ?