1. Nehrajte si na špiónku

Pomocí internetu (google, facebook) jste si zjistila dostupná fakta nejen o něm, ale také o jeho kamarádech. Podobné lustrování je naprosto v pořádku. Jen se o něm, proboha, nezmiňujte před ním. Mužům se totiž zdá špiónka sexy jen ve špionážních filmech či thrillerech.

2. Nešišlejte a nepitvořte se

To, co se zdá roztomilé vašemu domácímu mazlíčkovi, nemusí být přitažlivé pro vašeho mužného společníka. Roztomilost je totiž pravým opakem erotiky. Mluvte proto přirozeně a nepoužívejte příliš mnoho zdrobnělin.

3. Zapomeňte na své hodiny

Řeč je o hodinách biologických, které už možná slyšíte tikat. Pamatujte ale, že (nejen) na prvním rande jsou naprosto tabu témata jako děti, rodina či čerstvě posekaný trávník před domem.

4. Nemluvte o bývalém

Možná stále ještě sníte o těle vašeho dnes již ex-přítele. Erotické fantazie zakázané nejsou. Horší je to ale se sáhodlouhými ságami o vašich předešlých vztazích. Také o nich tedy na první schůzce pomlčte. Nemusí přece vědět, s kým jste chodila od mateřské školky.

5. Nebuďte puťka

Trávíte dovolenou nejraději tak, že se grilujete na pláži? Proti gustu žádný dišputát! Chcete-li jej ale zaujmout, raději mluvte o tom, jak se ráda potápíte či lezete po skalách (pokud je to aspoň trochu pravda). Většinu mužů totiž přitahuje dobrodružství. Chtějí dobývat svět a užít si co nejvíce.

6. Nemluvte o hvězdách

Denně lačně čtete horoskopy? A dokonce i termín vaší schůzky jste domlouvala na základě příznivé konstelace hvězd? Fajn, ale nechte si to pro sebe. Vězte, že horoskopy zajímají jen každého pátého muže.

Mohlo by vás také zajímat: 4 chyby, které často děláme na začátku vztahu nebo Zajímaví muži: Víme, kde se vyskytují