Spokojená rodina

S přítelem jsem spolu už sedm let. Rychle po seznámení jsme se sestěhovali a narodily se nám dvě děti. Náš vztah byl vždycky fajn, ale z mé strany to nikdy nebyla taková bláznivá zamilovanost. Ale říkala jsem si, že si musím vážit toho, že mám hodného a slušného mužského a spokojenou rodinu. Ovšem pak jsem ve fitness potkala muže, pro kterého jsem úplně ztratila hlavu. Dali jsme se do řeči, pozval mě na kávu, a já byla ztracená. Zjistili jsme, že vlastně bydlíme blízko sebe, byl o 10 let starší, ženatý. Tvrdil, že s manželkou už jsou spolu jen kvůli majetku, ale mně to bylo celkem jedno, sama jsem měla rodinu.

Ženatý milenec

Rychle se z nás stali milenci. Sex s ním byl naprosto nádherný, nikdy jsem nic takového nezažila, navíc mi začal imponovat i jako člověk, měla jsem pocit, že si s ním ve všem rozumím, že mě chápe. Takhle jsme se tajně scházeli několik měsíců, ovšem pak nás někdo viděl a doneslo se to k mému příteli. Já byla rozhodnutá od přítele odejít a jít i s dětmi za svou láskou. Přítel byl úplně zoufalý, prosil, že nás nechce ztratit, ať neodcházím, ale já byla rozhodnutá. Do toho mi ovšem přišla zpráva od mého milence, že se to doneslo i k jeho ženě a ta mu dala ultimátum, že to musí ukončit.

Nemilé překvapení

To mě dost překvapilo, protože tvrdil, že s manželkou už prakticky nežijí, ale nedalo se nic dělat. Zůstala jsem s přítelem, ale dlouho trvalo, než se náš vztah zase obnovil se vším všudy, nemohla jsem na bývalého milence zapomenout a přítele jsem dlouho odmítala. On byl ale trpělivý, a nakonec jsme zase začali žít jako předtím. Minulý rok se nám narodilo třetí dítě.

Přitažlivost

Svého bývalého milence ale docela často potkávám a pořád mě to k němu táhne. I přesto, že jsem se dozvěděla, že má zase jinou milenku. To mě hodně zklamalo, myslela jsem si, že náš vztah byl výjimečný nejen pro mě, ale i pro něj. Ale spletla jsem se, je prostě na ženské. Jsem ráda, že jsem kvůli němu nerozbila svoji rodinu, ale na druhou stranu vím, že bych mu zase neodolala. Navíc ani můj přítel nemá úplně čisté svědomí, když jsem byla teď naposledy v porodnici, tak si psal s několika ženami na erotickém chatu. To jsem se dozvěděla úplnou náhodou a přítel neví, že to vím.

Pokušení

Tak si v duchu říkám, že bych mu to mohla zase s milencem oplatit. Vlastně si hledám ospravedlnění pro to, být nevěrná. Ale sama vím, že by to byla hloupost. Máme už tři děti, nemůžu riskovat rodinu kvůli někomu, kdo se schází i s jinými ženskými. Zapomenout na něj ale nedokážu a to, že se potkáváme, situaci nijak neulehčuje.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.