Kontrola počítače

S přítelem jsme pět let a máme dvě děti. Děti jsme chtěli, peníze přítel taky vydělal, takže jsme si žili docela spokojeně. Klapalo nám to i v sexu, i když samozřejmě s dětmi bylo míň času a možností. A to byl možná kámen úrazu, protože přítel začal hledat na on-line seznamkách. Poprvé jsem to zjistila, když bylo starší dceři asi půl roku. Přítel trávil na počítači čím dál víc času, tak mi to jednou nedalo a do počítače se mu podívala, když byl v práci. Vím, že se to nemá, ale byla jsem prostě hrozně zvědavá.

Konfrontace

Samozřejmě jsem tam našla různé fotky a zjistila jsem, že má profily hned na dvou seznamkách. Byla jsem z toho nešťastná, najednou jsem si připadala úplně neatraktivní a k ničemu. Přitom jsem docela k světu, i na mateřské jsem se snažila vypadat pro přítele hezky, ani jsem nepřibrala, ale jemu to asi nestačilo. Když se vrátil z práce, uhodila jsem na něj. Samozřejmě nejdřív zapíral, ještě se na mě obořil, co mu lezu do počítače, a tvrdil, že ty fotky mu posílají ženské samy. Hrozně jsme se pohádali, ale nakonec mi slíbil, že s tím přestane. Zhruba týden byl skutečně hlavně s námi, na počítači skoro nebyl, ale pak se to zase vrátilo do starých kolejí.

Nevěry

Vždycky, když říkal, že jde za kamarády, tak jsem tušila, že má nějakou akci ze seznamky. Ještě několikrát jsem se mu podívala do počítače (umím to s počítačem líp než přítel), a moje podezření se pokaždé potvrdilo. Vždycky jsme se na to téma pohádali, on nejdřív zapíral a pak mi ještě nadával, že jsem na to přišla. Nikdy mě neuhodil nebo něco takového, ale nakonec jsem já byla ta špatná, že jsem to odhalila a chci po něm, aby s tím přestal.

Past

Trápila jsem se tím nějakou dobu, až mě jednou napadlo, že bych ho mohla krásně nachytat. Založila jsem si na jedné té jeho seznamce falešný profil a pozvala ho na rande. Samozřejmě na to skočil a v ten večer se začal chystat, že jde zase za kamarády, ale dával si na sobě opravdu záležet! Když odešel, sbalila jsem mu věci a čekala. Přítel přišel nezvykle brzo a chtěl jít spát. Ale uviděl tašky a já mu řekla, jak to bylo a ať odejde. Byt je naštěstí můj. Přítel byl tak vykolejený, že vzal tašky a šel ke svým rodičům, kteří bydlí kousek od nás.

Je to už čtrnáct dní a přítel mě pořád prosí, abych mu ještě dala šanci, prý že kvůli dětem a že už toho skutečně nechá a tak. Ale já si dávám s rozhodnutím načas…

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.