Kamarádka

Mám dobrou kamarádku, s kterou jsem se seznámila díky našim dětem v mateřské škole. Začaly jsme se spolu bavit, když jsme chodily děti vyzvedávat, a jak se říká, sedly jsme si. Začaly jsme společně chodit s dětmi na hřiště, pak jsme se začaly navštěvovat i s dětmi u sebe doma. Naše děti si taky rozuměly a bylo to moc fajn. Oni se pak přestěhovali, takže její syn začal chodit do jiné školky, ale vídaly jsme se dál.

Návštěva

Obě jsme na mateřské, kromě dítka ve školce máme ještě mladší. Ona je vdaná, já taky, ona mého manžela nezná, protože jsme se vídaly přes den, kdy byli naši mužští v práci. Já jsem jejího manžela viděla asi dvakrát letmo, připadal mi takový normální, příjemný chlapík. Jednou mě a děti kamarádka pozvala k nim na víkend. Můj muž byl přes víkend v práci, tak jsme se s kamarádkou domluvily, že u nich i přespíme. Děti se hrozně těšily a já taky.

Nepříjemné překvapení

Návštěva probíhala výborně, děti si hrály, my udělaly s kamarádkou jídlo. Byl tam s námi i její manžel, hrál si s dětmi a pomáhal nám s večeří. Když jsme večer uložily děti, ještě jsme si my dospělí poseděli a otevřeli si k tomu lahev vína, ale nikdo z nás nebyl opilý. Zhruba kolem půlnoci jsme šli spát, já spala s jejich a svými dětmi v dětském pokoji. Docela rychle jsem usnula, ale najednou mě probudily nějaké dotyky. Lekla jsem se, že se vzbudilo některé z dětí a něco potřebuje, tak jsem hned procitla.

Šokující zážitek

Nebylo to ale žádné z dětí. Byl to kamarádčin manžel, stál úplně nahý u mé postele a sahal na mě. Byla jsem v naprostém šoku. Zasyčela jsem na něj, ať okamžitě odejde, nebo probudím děti i kamarádku. Naštěstí poslechl a odešel. Nechtěla jsem budit děti uprostřed noci, jinak bych šla okamžitě domů. Sama jsem už do rána prakticky nespala. Druhý den jsem vzala děti hned po snídani a šly jsme domů. Kamarádka nás sice zvala i na oběd, ale vymluvila jsem se, že mám doma ještě nějakou práci. Její manžel se choval jakoby nic.

Obavy

Byla jsem ráda, že už jsem venku. Doma jsem se svěřila manželovi, co se mi stalo. Taky jsem se ho ptala, jestli to mám kamarádce říct. Manžel mi řekl, ať už k nim nechodím, ale ať kamarádce nic neříkám, že by se to nakonec obrátilo proti mně. Zatím jsem jí ani nezavolala, od té doby, co se to stalo, jsme se neviděly. Na jednu stranu bych ji chtěla varovat, koho má doma, na druhou se bojím, co by to mohlo způsobit. Vždycky o svém muži mluví hezky, ale já už teď bohužel vím, co je její manžel zač.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.