Kluci se mi vždycky líbili, už v šestnácti jsem měla první vážný vztah. Ten trval něco přes rok, pak jsme se rozešli, vlastně už ani nevím proč. Každopádně mně se sex zalíbil a začala jsem střídat partnery, o vztah jsem ani nestála. Rychle jsem měla pár desítek „úlovků“.

Slušný kluk

Po dvacítce jsem se seznámila se svým současným manželem. Hned jsem věděla, že s ním je to něco jiného. Byl to moc slušný kluk z dobré, bohaté rodiny. Byla jsem mu věrná, ale po nějakém čase se to mezi námi začalo kazit a tenkrát jsem ho poprvé podvedla. Nedozvěděl se to, ale stejně jsme se za pár týdnů rozešli, z jiných důvodů. Vrátila jsem se zase k předchozímu způsobu života a střídala známosti na jednu noc. Jednak mě to bavilo, jednak to pro mě byla taková náplast na bolest z rozchodu.

Rodinný život

Po pár měsících se ale bývalý partner ozval s tím, že mě miluje a chtěl by, abychom se k sobě vrátili. Souhlasila jsem, taky jsem ho v hloubi duše milovala, takže jsme to dali zase dohromady. O mých známostech neměl ani tušení a já v tom samozřejmě nepokračovala. Naopak jsem se soustředila na náš vztah a skutečně nám to tentokrát vyšlo. Nakonec jsme se vzali, za dva roky se nám narodila dcera. Jsme spolu opravdu šťastní, máme i dost peněz, a začali jsme stavět náš vysněný dům.

Nečekané setkání

A právě na náš nový pozemek se jednou přijel podívat manželův bratr se svým kamarádem. Když jsem toho kamaráda uviděla, krve by se ve mně nedořezal. Byla to jedna z mých krátkých známostí, strávili jsme spolu několik nocí, a dobře ví, jakým jsem dřív žila životem. Bylo mi jasné, že mě taky hned poznal. Švagr nás představil, oba jsme dělali, že se vidíme poprvé. Samozřejmě se mi strašně ulevilo, když odjeli.

Obavy

Jenže ten kamarád mi teď napsal, že mi to moc sluší a že by mě rád zase viděl, že mu naše dobrodružství chybí. Vůbec nevím, co mám dělat. Manžela nechci podvést, vůbec by mě to nenapadlo. Ale mám strach, že když kamarádovi nevyhovím, nějak se mi pomstí a třeba švagrovi něco navykládá. A pak by se mohl o mojí minulosti dozvědět i můj muž. Ten kamarád je teď sám ženatý, tak si říkám, že ani v jeho zájmu není, aby se to provalilo, takže by se to nemusel nikdo dozvědět. Na druhou stranu se bojím, že mě bude mít v hrsti. Nejradši bych ho tedy odmítla, ale zase mám strach, aby potom nezačal mluvit a nedoneslo se to až k mému muži…

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.