V galerii najdete tipy, jak co nejrychleji překlenout období, kdy vám vaz zlomila nevěra.

Jeden mi nestačí

Potřebuji se svěřit, ale je to pro mě velice těžké. Už přes tři roky mám přítele a nedávno jsem dokonce zjistila, že jsem těhotná. Každý den jsem si užívala, ale postupně jsem začala pociťovat stupňující se sexuální touhu a partner moje tempo nestíhal. V práci se kolem mě motal kolega, se kterým jsem už od začátku měla vřelé vztahy. Věděla jsem, že má rodinu. Ale on to na mě i tak dost okatě zkoušel. Ze začátku jsem měla morální zábrany a slušně ho odmítala nebo nereagovala. Svolila jsem jen k lehce pikantním zprávám. Dál jsem nechtěla zajít. Když mi ale zničehonic zavolal, že zrovna projíždí okolo mého domu, byla jsem ráda za jeho společnost. Přátelský hovor se ale velice rychle zvrhl v přisprostlé narážky. Byla jsem jako smyslů zbavená a svedla ho. Byl to jednoznačně nejlepší sex mého života. Bylo to nezapomenutelné a ani nemám výčitky. Nejhorší je, že nejsem schopná přestat. Těhotenstvím proplouvám bez problémů, po večerech partner přikládá ucho k břichu a já, když se nudím, zavolám svému milenci a vesele zarážím klín do fungujícího vztahu. Je mi ze sebe zle, ale nemám sílu utnout to.

Mezi námi

Otěhotněla jsem velice mladá, bylo mi pouhých šestnáct let a dceru jsem vychovala bez otce. S pomocí rodiny jsem zvládla nejtěžší období v životě a dnes mám s dcerou krásný a téměř kamarádský vztah. Nedávno si ale přivedla přítele. Mně je 31, jí 16 a jemu 25. On se o mou holčičku stará ukázkově, podporuje ji ve studiu a má ji upřímně rád. Přijaly jsme ho mezi sebe a ani mi nevadí, že občas u nás zůstane sám jen se mnou. Povídáme si a popíjíme kávu. Problém je, že si s ním skvěle rozumím a navíc se mi líbí. Třesu se hrůzou, že ve chvílích, kdy jsem s ním sama, se neudržím a svedu ho. Vím, že by neodolal. Nevím, co dělat. Vztah s dcerou je pro mě samozřejmě důležitější než románek se zajíčkem, ale ta touha po něm mě ubíjí. Zřejmě dceři zakážu, aby u nás přespával.

Jeden nebo druhý?

Mám přítele. Je hodný, hezký, vzdělaný, vnímavý. Já jsem ale bezhlavě zamilovaná do jeho kamaráda. Trvá to už skoro dva roky a vím, že je to oboustranné. Jednou jsme se přiopili a přiznal, že když mě můj přítel poprvé přivedl mezi své kumpány, padla jsem mu do oka. Nejsem typ ženy, co si nedokáže odepřít a srovnat v hlavě, co je správné, ale s přítelem se poslední dobou hodně hádáme i kvůli naprostým malichernostem a o sexu si můžu nechat zdát. Když usínám, myslím na jeho kamaráda a váhám, jestli by mi v jeho náruči nebylo o něco lépe.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.