Odhalte nevěru co nejdříve. Tipy najdete v galerii.

Divočina

S manželem jsme už deset let a i po takové době vedeme hodně pestrý sexuální život. Muž hodně experimentuje a i já tomu časem přišla na chuť. Zkusili jsme skoro všechno a spíme spolu denně, někdy i několikrát.

Zážitek

Máme za sebou klasickou trojku – já, manžel a naše známá. Bylo to příjemné zpestření. Muž ale trval i na přizvání druhého muže. Zdráhala jsem se, moc mě to nelákalo. V loňském roce o prázdninách byly ale děti u babičky a my měli celý dům pro sebe. Přemluvil mě. Volba padla na jeho kamaráda. Domluvili jsme se, nakoupili jídlo, pití a nejnutnější rekvizity. Bylo to perfektní. Moc se mi to líbilo, užila jsem si to a cítila jsem se sexy. Neměla jsem pochyb o tom, že stejné pocity měl i manžel. Aby ne, byl to jeho nápad.

Pochyby

Od té doby je ale s divočinou v posteli konec. Změnil se a z těžkého pohodáře je chronický žárlivec. Pořád se mě vyptává. Kam jdu, kdy přijdu a s kým jsem byla. Bojí se, jestli se nescházím s jeho kamarádem. Sám se ho zeptat nemůže, přerušil s ním všechny kontakty. Pořád mluví jen o tom, že na to, jak jsem se ze začátku na trojku s muži necítila, jsem si to až moc užívala. Vyzvídá, jestli byl ten druhý muž lepší než on a jestli na něj občas myslím. Unavuje mě to. Nevěrná mu nejsem, ale není den bez hádek a absurdních scén. Už nemůžu.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.