V galerii najdete tipy, jak se poprat s nevěrou.

Nespravedlnost

Přiznávám se, že jsem své bývalé kamarádce ukradla chlapa. Vždycky jsem ho tajně milovala, od prvního setkání to pro mě byla jasná volba. Nemá svaly, není ani moc hezký, ale imponoval mi tím, co všechno umí. Kamarádka to ocenit nedokázala. On přišel z práce, staral se o dítě, vařil a ještě stíhal starost kolem domu. Jí to bylo pořád málo, za jeho zády ho pomlouvala, tvrdila, že nic neumí a není s ním spokojená. Dokonce mu odpírala sex. Já jsem u nich tou dobou trávila spoustu času a na vlastní oči jsem viděla, jak se celý den nezastavil a do koruny jí odevzdával celou výplatu. Říkala jsem si, jak je nespravedlivé, aby megera jako ona měla tak hodného muže. Nezasloužila si ho.

Útok

Přebrala jsem jí ho a jsem za to ráda. Nejsem nejlepší ženská na světě, ale umím se o svého muže postarat. Má uvařeno, uklizeno, vypráno a všechen volný čas trávíme spolu. Navzájem si pomáháme a jsem za něj opravdu ráda. Svoji dceru má ve střídavé péči, ale tráví u nás mnohem víc času než jen dva týdny v měsíci. Spolu vychováváme i mého syna z předchozího vztahu. A teď konečně čekáme společné dítě. Jsme spolu už dva roky a lepšího partnera jsem si nemohla přát.

Bez výčitek

Nemám pocit, že bych byla mrcha. Nerozbila jsem vztah, který fungoval. Jak on sám říká – pomohla jsem mu poznat pravou lásku. Jestli chcete muže, který je zadaný, jděte do toho. Kašlete na kodex. Sice ztratíte kamarádku nebo známou, ale získáte mnohem víc.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.