Diskutujte: Co říkáte na sex v ponožkách? Nevadí vám, nebo je to podle vás nevkusné?

Mohlo by vás zajímat: Sex ve vaně: Neklouže to a neklouže... nebo Sex se svíčkou: Jak používat vosk

Nahý muž v ponožkách! „Fuj, to je nechutné,“ řekne většina žen na otázku, jak se jim taková představa líbí. Zajímavé ale je, že pokud jim samotným je zima, připadá jim milování v ponožkách zcela normální.

93 % žen nesnáší nahé chlapy v ponožkách

  • 93 % žen nesnáší, když si muž při sexu nechává ponožky.
  • 48 % žen se při sexu cítí lépe, pokud si na sobě nechá alespoň malý kousek oblečení.
  • 74 % mužů se raději miluje se ženou zcela nahou.

Nahý muž v ponožkách? Jen to ne!

„Můj partner je úžasný. Milý, vtipný, sexy, má skvělou postavu. Ovšem jedna věc mi na něm hrozně vadí – při sexu si nesundává ponožky. Nelíbí se mi, když je při milování cítím. A pohled na ně je ještě horší. Bojím se mu to ale říct přímo, aby se neurazil,“ říká Andrea.

Patří k většině těch, kterým sex v ponožkách extrémně vadí. Hlavní důvod, který k tomu muži mají? Jdou rovnou na věc a nechtějí se zdržovat. Navíc je nenapadne, že ženu by to mohlo odpuzovat.

KAFE.cz zjistilo:

4 důvody, proč ženy nesnášejí sex s chlapem v ponožkách

  • Je to nepřitažlivé. Nahý muž v pečlivě vytažených ponožkách do půli lýtek vzruší málokterou.
  • Je to komické. Pohled na obnaženého muže v ponožkách spoustu žen spíše rozesměje než vzruší.
  • Je to nechutné. Řada žen přiznává, že představa muže, který si nesundá zpocené ponožky, které celý den nosí, jim přijde nechutná a od milování je odrazuje.
  • Je to zženštilé. „Nepřipadá nám jako chlap, když si nechá ponožky,“ říkají často dámy. Podle nich je to nemužné, ba dokonce zženštilé.

Žena v ponožkách? Neřešíme to!

Nejsou to ale jen muži, kdo si sex v ponožkách dopřávají. Ženy jsou v těsném závěsu za nimi. Jenže na rozdíl od chlapů mají většinou jeden jediný důvod – je jim zima na nohy.

„Jsem zimomřivá a na nohy je mi zima neustále. V bytě se málo topí, a tak v nich trávím dny i noci. A nezouvám si je ani při sexu. Partner mě sice zahřeje, ale nohy mám studené pořád,“ svěřuje se Simona (25). A co na to muži? Většinou to neřeší! Zajímají je zcela jiné věci než ponožky na nohách a někteří si jich ani nevšimnou.

Chci sex v ponožkách, partner to odmítá

Pár výjimek ale existuje a těm sex se ženou v ponožkách vadí. „Doma je mi pořád zima, a tak chci mít sex v ponožkách. Jenže partner to odmítá. Prý mu to nepřipadá sexy a nelíbí se mu to. Jenže já mám pořád ledové nohy. Musím na to myslet natolik, že si sex ani neužiju,“ vypráví Zuzana (28). Co tedy dělat v tomto případě? V ložnici si přitopte a partnera poproste, ať vám nohy zahřeje. Vždyť taková masáž dolních končetin může být skvělou milostnou předehrou!

Tipy KAFE.cz:

Jak partnera donutit, aby si při sexu sundal ponožky

  • Řekněte mu přímo, že vám to vadí a nelíbí se vám to. Pokud je rozumný, pochopí to a vyjde vám vstříc.
  • Zkuste předehru ve sprše. Když se spolu před milováním osprchujete, je téměř jisté, že si ponožky na nohou nenechá.
  • Sundejte mu je sama. A je tu ještě jedna možnost – v rámci milostné předehry mu ponožky můžete sundat a odhodit do dáli sama. Pokud nic jiného nezabírá a vy ponožky nesnášíte, nic jiného vám asi nezbude.