V galerii najdete tipy, jak být dokonalá.

První dojem

Mám úžasného přítele. Je hodný, pozorný a doma mi pomáhá. Stará se o syna a zastane spoustu práce kolem domu. Dost vydělává, udržuje se v kondici, je chytrý, vzdělaný, vtipný a přitažlivý. Všechny holky široko daleko mi ho závidí. Jeho rodiče mám moc ráda. Jsou úžasní, nepletou se nám do vztahu, často nám pomáhají a pro vnuka by udělali první poslední. Pořád mu něco kupují, berou ho na výlety a problém nemají ani s víkendovým hlídáním. Na první pohled je všechno dokonalé.

Bez citů

Problém je ve mně. Přítele nemiluji. První trable přišly už během těhotenství. Často jsme se hádali a hodně jsme se jeden druhému odcizili. Jako přítel do života se mi zprotivil a zklamal mě. Myslela jsem si, že jsou to jenom hormony, ale nebyly. Pocit zamilovanosti se nevrátil. Je to můj kamarád, nic víc.

Snažila jsem se ze sebe vykřesat nějaké city, ale nepodařilo se. Byli jsme na romantické večeři a odjeli jsme na víkend pryč bez syna. Nepomohlo to. Situace je o to komplikovanější, že nám jeho rodiče půjčili peníze na rekonstrukci domu. Nevím, co mám dělat. Jsem psychicky na dně. Čím víc si uvědomuji, že jsem ve vztahu bez lásky, tím víc vzpomínám na svého bývalého přítele. Nemám ale sílu vzít dceři otce. Mají spolu skvělý vztah. To budu radši tiše trpět.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.