V galerii najdete tipy, jak být dokonalá.

Roztoužená

S bývalým přítelem už si jen předáváme dítě, ale když stojí kousek ode mě a hodí ten svůj pohled nebo narážku, mám hned motýlky v břiše. Chci jen, aby se mě dotýkal. Bohužel to mezi námi neklapalo. Chce mě zpátky a tvrdí, že se změní, ale já tomu moc nevěřím.

Ideál

Potkala jsem jiného muže. Je přesně podle mých představ, o takovém jsem vždycky snila. Ochotný, hodný, romantický, vtipný, hezký, okouzlily mě jeho oči a sedli jsme si jako p***l na hrnec. Čas s ním letí rychlostí blesku, nenudíme se, nemlčíme. Naše společné chvilky jsou plné smíchu a pohody. Je mezi námi bohužel něco, co se mi nelíbí. Necítím v tom žádnou chemii. Snažím se, ale nic tam není.

Maličkost

Myslíte, že se to dá časem naučit? Nechci si nechat utéct chlapa, kterého jsem vždycky chtěla. Přijal mě i s mými dětmi a myslí na nás jako na rodinu. Je to fešák, dbá o sebe a udržuje se, ale vůbec mě nepřitahuje. Nevím si rady, moc mě to trápí a mrzí. Rozum mi radí zůstat, ale chemie a pudy mě táhnou zpátky k bývalému.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.