Tipy, jak bojovat s odhalenou nevěrou, najdete v galerii!

Pro děti

Partner mě hodně dlouho podváděl. Nepomohlo nic - hádky, výhružky, škemrání, erotická překvapení ani rychlovky. Nepřestal s tím, já byla zoufalá, vůbec jsem si nevěřila a sebevědomí měla na nule. Pak ale přišla změna. Potkala jsem někoho, kdo mě uhranul a už dlouho mi dává to, co partner ne. Rázem mi byly partnerovy manýry jedno a pořád musím myslet na svého kamaráda. S přítelem zůstáváme spolu jen kvůli dětem. Tohle jsem neměla v plánu, ale když si může užívat on, tak já nebudu sedět doma na zadku, brečet a nechat si utíkat mládí mezi prsty. Cítím se totiž po dlouhé době opravdu krásně!

Ledová sprcha

Když jsem byla těhotná, bývalý přítel mě podvedl. Měli jsme spolu už dvě děti a on se úplně změnil. Žila jsem v přesvědčení, že máme kompletní rodinu a po pár měsících ho vzala zpět, ale i tak se choval strašně. Ten vztah už se nedal znovu vzkřísit. Nechtěl se ale vystěhovat, a tak jsem přistoupila na jediné možné řešení. Podvedla jsem ho v naší posteli a nechala tam jasný důkaz, aby se to dozvěděl. Ještě teď má zhrzené ego, ale naštěstí je pryč a já mám konečně toho nejlepšího chlapa na světě. Takhle se na ně musí!

Z rodiny

Přítel mě dlouho podváděl. Nefungovalo na něj nic. Dělala jsem scény, brečela, prosila, vyhrožovala. Už jsem se smiřovala s tím, že budu takhle žít do konce života, nešťastná a ponížená. Naštěstí jsem potkala někoho, s kým je mi opravdu dobře. Bohužel je to přítelův strýc, je o 20 let starší a musíme si dávat velký pozor, aby to neprasklo. Byl by to ohromný průšvih. S přítelem ale zůstanu jen kvůli dětem.

Žárlivost

Mám dvě děti s bývalým manželem. Je to přesně rok, co žiji s novým mužem. Je vcelku fajn, ale podvádí mě. Neví, že to vím. Začala jsem totiž dělat to samé. Jádro věci je ale jinde. Milence mám už tři měsíce a žárlím. Ne na něj ani na jeho manželku, ale na druhou milenku, o které jsem se dozvěděla teprve nedávno. To mi nemůže být ani milenec jako své milence věrný? Mám z toho pořádný mindrák.