V galerii najdete tipy, jak mít každý den chvilku jenom pro sebe.

Maličkost

Mám problém se svým manželem. Byla jsme do něj zamilovaná, ale teď cítím spíš odpor. Ještě před svatbou se mi přiznal, že měl kdysi dávno styk s mužem. V pubertě pochyboval o své orientaci a chtěl se ujistit, že ho přitahují ženy. Chápala jsem to, ale dnes vím, že jsem měla ze vztahu vycouvat. Přede mnou měl přítelkyni, a tak jsem si řekla, že to byl jen hloupý experiment. Přešla jsem to a založila s ním rodinu.

Změna

Dnes o sobě tvrdí, že je bisexuál. Neudržuje prý vztahy se ženami a muži najednou, ale rád se za mužem ohlédne a zhodnotí, jak vypadá. Od jeho kolegů z práce vím, že udržuje nezdravě blízké přátelství s jedním chlapem. Často spolu telefonují a jejich rozhovory jsou plné flirtu a nevhodných narážek. Jezdí za ním do práce a obědvají spolu.

Pochybnosti

Máme roční dítě a já už nevím, jak dál. V posteli je aktivní a pořád vymýšlí, co bychom mohli vyzkoušet, ale jeho pohlazení mi začíná být nepříjemné. Nemůžu se zbavit představy, že v práci se dotýká jiného muže. Jsem zmatená. Spolu o tom mluvit nemůžeme, vždycky se jen pousměje a zamete to pod koberec. „Vždyť máme oba rodinu,“ řekl. Mám si to vyložit tak, že kdyby rodinu neměl, vzal by zavděk mužem? Je to pro mě nesmírně ponižující.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.