Naučte se vycházet s partnerovou rodinou. Tipy najdete v galerii.

Past

Jednoho krásného dne jsem poznala úžasného muže a vzala si ho. Myslela jsem, že je to ten pravý. Jeho rodina mě přijala a já si myslela, že je to na dobré cestě. Bohužel jen když jsem jeho matce všechno odkývala. Muž nebyl hodný ani zodpovědný. Má pestrou minulost a já mu věřila, že se změní. Po čase mě začali všichni z jeho strany nenávidět, chtěli pro něj lepší princeznu. Asi si mysleli, že na něj budu několik let čekat. Dostal se totiž už podruhé do vězení za krádeže aut. Bohužel máme syna. To dítě ani neví, kdo je jeho táta.

Konec

Po dlouhém váhání jsem se rozhodla pro rozvod. Chci si žít svůj vlastní život bez prázdných slibů. Nafackovala bych si, že jsem mu tehdy věřila. Před svatbou mi nasliboval hory doly. Věděla jsem, co má za sebou, ale naletěla jsem na medové řeči. Vždycky přišlo jenom zklamání.

Všechno jednou bouchne a i mně došla trpělivost. S tchyní se nevídáme, nestojí ani o vnuka. Chyba je u mě, neměla jsem si takového muže vůbec brát. To ona ho neuměla vychovat. Jsem pitomá. Naivní. Zůstala jsem na všechno sama a není to zrovna lehké. Žiji ale pro svoje milované děti. Jsou to poklady, kterým se nic na světě nevyrovná.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.