Bez reakce

Jsem s přítelem dva a půl roku. Ze začátku všechno klapalo, milovali jsme se i několikrát denně. Jen co jsem ale otěhotněla, ztratil zájem a za celé těhotenství jsme spolu spali asi pětkrát. Od porodu už jsou to čtyři měsíce a on se mnou odmítá spát. Když je v práci, posílám mu erotické fotky, lechtivé zprávy, zkoušela jsem být i trošku drsnější, ale doteď vlastně nevím, co se mu líbí a je to jen o jedné poloze. Občas, když sedí, kleknu si před něj a chci mu udělat dobře a doufám, že mi to vrátí, ale už několikrát přišla ledová sprcha - nechce. Na nic ode mě nereaguje. Jsem si jistá tím, že milenku nemá, ale nevím, co se děje. Všechny pomůcky a spousta prádla, co jsem nakoupila, abych náš vztah oživila, jsou k ničemu. Jen mě shazuje. Ale když má náhodou chuť on, neptá se a přepadne mě klidně u kuchyňské linky. Je to ale spíš jen rychlovka, hned je hotovo. Nevím, co dělat.

Obrat

Před porodem jsme měli s manželem sex každý den. O víkendu jsme dováděli klidně celý den. Co se nám ale narodilo dítě, nemám vůbec chuť. Unavená nejsem, dcera je velký spáč a máme s mužem spoustu času jen pro sebe. Ale mně to prostě neláká. Manžel mi pořád přijde hodně sexy, ale moje chutě jsou úplně pryč i přesto, že před porodem jsem byla jako posedlá a musela to mít denně.

Náhradní program

Nevím, co si mám myslet. Máme krásné miminko, ale od porodu, který byl před více než pěti měsíci, jsme spolu měli sex jen jednou. Nevím, jestli je tak moc unavený z prcka. Možná se mu to po porodu nelíbi a má milenku. Navrhuji, že si uděláme hezký večer, ale než dítě uspím, je rozvalený u televize a pospává.

K čemu?

Přítel nepotřebuje k životu sex. Je schopný vydržet to i nekonečné čtyři měsíce. Když už to hoří, potěší se sám, ale se mnou si práci nedá. Jsem si jistá, že mě nepodvádí. Je to velký frigida a já vůbec nevím, co s tím. Teď jsem ke všemu těhotná a nechce se mnou spát už vůbec.