Čas nemusíte dělit jen mezi muže a děti. Najděte si chvilku pro sebe. Inspiraci najdete v galerii.

Znovu

Brali jsme se před čtyřmi lety. Poslední Vánoce už jsme ale trávili odděleně a rozešli se. Měli jsme dlouhodobé neshody a odlišné názory na výchovu, muž psychicky týral starší dítě, hodně pil. Nakonec jsem ho vyhodila z bytu. Krátce na to měl ale vážnou dopravní nehodu a jako zázrakem přežil. Změnil se, přestal pít a pochopil, že by měl žít jinak. Snažila jsem se ho podpořit, nechtěla jsem naše manželství jen tak zahodit.

Pečovatelka

Každý den jsem mu vozila obědy a to, co měl rád. Starala jsem se o něj a věřila v nový začátek. Před týdnem jsem se ale dozvěděla, že si začal románek se zdravotní sestřičkou, kde ho po nehodě operovali. Je bezdětná, koketní a přinutila ho, aby mi poslal jejich společnou fotku, jak si užívají karanténu.

Nový začátek

Měla jsem chuť se zabít. Opila jsem se a vzala si Alprazolam. Teď už se ťukám do hlavy a děkuji svém strážnému andělovi, že mě zastavil. Mám tři krásné a zdravé děti, které teď ze všeho nejvíc potřebují spokojenou mámu. Jen to nedokážu lehce strávit.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.