V galerii najdete tipy, jak se co nejrychleji poprat s nevěrou.

Stejnou mincí

Mám úžasného muže, ale nebylo tomu tak vždycky. Před šesti lety jsem sebrala odvahu a odešla od něj. Dnes vím, že to bylo to nejlepší, co jsem pro náš vztah mohla udělat. Musela jsem snášet jeho nevěry, alkoholové dýchánky a večírky. Utnula jsem hádky a na několik měsíců se odmlčela. Našetřila jsem si peníze a i s dětmi jsem ho opustila. Našla jsem si novou práci, bydlení i přátele. Ještě před odchodem jsem mu byla nevěrná, aby zjistil, jak je to ponižující, když se to rozkřikne po okolí.

Na poslední chvíli

Byli jsme na cestě k rozvodu, ale měsíc před soudem o svěření do mé péče jsme se k sobě vrátili. Blízcí i kamarádi nad námi kroutili hlavou, ale přesně tohle byl můj cíl.

Obrat

Manžel se změnil. Miluje nás, nemusím pracovat, starám se jen o domácnosti. Veškerý majetek přepsal na mě, vozí děti ze školy, vaří, začal pracovat z domova. Odstřihl se od všech bývalých kamarádů a žije jen pro rodinu. Dostal lekci. Dlouho nevěřil tomu, že bych od něj mohla odejít. Vyděsilo ho, že se umím postavit na vlastní nohy. Jsem ráda, že jsem ho potrestala. Někdy je to nutné, aby člověk dosáhl svého cíle. Díky manželovi vím, že se člověk může změnit. Přeji všem maminkám, které to mají podobně, pevné nervy a odvahu klepnout chlapa přes prsty. Vyplatí se to.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.