Tajemství

Manžel nosí dámské spodní prádlo. Má spoustu legín, sukní, podprsenek, podvazků a punčoch. Zatím o tom vím jenom já, nosí to převážně doma. Už párkrát jsem ho ale přistihla, že si oblékl něco dámského i pod svetr a šel v tom mezi lidi. Dělá mu to dobře, naštěstí nikdo nic nepoznal. Přijde mi to divné, ale nijak mě to nepohoršuje. Každý má něco, co nezapadá do normálu. Problém mám jen se sexem. Nemůžu se naladit, když je v dámském prádle. Nevím, proč v tom chce zůstat. Během těhotenství jsem mu jasně řekla, že s tím musí pomalu přestat. Už je to ale přes tři roky a stále to trvá. Je to pro mě i práce navíc, musím to prát a žehlit.

Ne/normální

Nestydí se ani před dítětem. Minulý týden jsem žehlila a měla jsem kopu prádla vedle stolku. Syn přišel, popadl jedny kalhotky a chtěl si je obléknout. Neměla jsem sílu mu vysvětlovat, aby na to nesahal, protože je to táty. Je to trapné. Ani já nemám tolik prádla jako muž. Jednou k nám přišla nečekaná návštěva a na zemi ležela podprsenka. Nebyla moje, ale nahlas jsem to říct nemohla. Dívali se na mě skrz prsty, proč se moje prádlo válí na zemi. Jedna už dva týdny visí v koupelně a muž není schopný si ji uklidit. Naštěstí nemáme časté návštěvy, ale mně se poslední dobou zvedá žaludek z toho, že má muž takové choutky. Není to normální. Nemůžu se nikomu svěřit. Nechci, aby to někdo věděl. Manžel to bohužel probírat nechce, je neoblomný a dělá, že se ve skutečnosti nic neděje.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.